Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az elfogadhatatlan, ha a nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az elfogadhatatlan, ha a nő nem orálozik?

Figyelt kérdés

2013. júl. 24. 17:10
1 2 3 4
 21/37 Beviz Elek ***** válasza:
68%

Egyáltalán nem kell megeröltessék magukat. Nem akar rábukni? Semmi gond, keressen olyat akinek nem fontos én meg keresek olyat aki rábukik.

A seggberakós példád nem jó. Elvileg heteró kapcsolatról beszélünk, ahol a férfit nem szokás seggberakni. De ha ez olyan fontos lenne a csajomnak, akkor keressen olyat aki ezt hagyja neki én meg keresek olyat aki nem piszkálja a csokikarikámat.

Azért mert megismertük egymást és kibukott fél év alatt hogy nem ugyanaz az igényünk, akkor miért kellene kényszerből a másikkal élnünk?

De pl azért nem szakítok senkivel mert nem rakhatom popóba... Nem rossz, próbáltam, de nem olyan fontos és nélkülözhetetlen mint az orál. De mindenkinek más a fontos és ha másnak kell, akkor miért kellene erőszakkal lemondjon róla? Ne viccelj már!

2013. júl. 24. 18:49
 22/37 Beviz Elek ***** válasza:
43%

Én igényelem az orált. Adni is és kapni is!Nem tudom elképzelni azt sem hogy szex alkalmával ne üljenek a számra és lovagolják meg, illetve ne têpjék a hajam nyalás közben.

Tehát nem csak azt várom el hogy nekem csinálják...

2013. júl. 24. 18:56
 23/37 anonim ***** válasza:
Nálam demokratikusan a 69 nyerő,nincs is vita.
2013. júl. 24. 19:01
 24/37 Pretty_Fighter ***** válasza:
43%
Igen,máglyahalál!
2013. júl. 24. 20:25
 25/37 viktor123456 ***** válasza:
43%

Igen, elfogadhatatlan.

Visszakérdezek. Elfogadhatatlan, ha egy férfi nem nyal? :D

2013. júl. 25. 11:10
 26/37 A kérdező kommentje:

Nem , nekem nem az . Nem kérem ,nem várom el , mikor akarták csinálni nem engedtem .

De mindegy , hozzáállás kérdése az egész . Szóval nem kell igazságt tenni a pro és kontra vélemények között .

Mindenki más , a helyzetek is másak , csak úgy felmerült bennem a kérdés és kiírtam .

2013. júl. 25. 13:35
 27/37 anonim ***** válasza:
Teljesen egyetértek Beviz Elekkel. Te vagy nagyon fiatal vagy még vagy nagyon buta, vagy mindkettő...Már bocs. De ez nálam is alap, és még a legtöbb embernek is. Ha neked ez nem fontos, keress ugyanilyet. De valszeg azért nem fontos, mert még nem csinálták, vagy nem jól!!!! Én is elvárom, hogy legyen orális szex oda-vissza, és jól is esik, mert én is imádom csinálni, nem azért teszem, h meg tarcsam a párom... És sok más nö sem. Aki csak ezért csinálja az gáz... Ez van, egy igazi nő anya, házi aszony, és k**rva az ágyban... De a pasik is viszonozák sokszor, már amelyik szeret, vagyis ugy szeret, ahogy vagy....
2013. júl. 26. 01:40
 28/37 anonim ***** válasza:
Ja 26/L vagyok-utolsó..
2013. júl. 26. 01:41
 29/37 Beviz Elek ***** válasza:
29%

Gondolom azért tetted fel a kérdést mert a párodnak nem tetszik (vagy volt párodnak).

A legtöbben nem értettünk veled egyet, de inkább lezárod annyival, hogy nem lehet igazságot tenni. Tehát megnyugtatod magad ezzel és semmi mem változik a kapcsolatodban.

Ha igazam van, akkor úgy jársz mint az exem...

2013. júl. 26. 04:21
 30/37 A kérdező kommentje:
Nincs még elég tapasztalatom . Nem tartottam vonzónak a dolgot igazán úgy soha . Meg volt egy olyan helyzet ahol nagyon megalázva éreztem magam és ez az elvárás volt kb. a teteje mindennek . Azt hogy abban az adott dologban én hogy éreztem magam azt csak én tudom , a lényeg az hogy csak mert elvárás azért én nem fogom csinálni . Ha lesz olyan kapcsolatom ahol meg van az érzelmi alap és úgy érzem akarok így kedveskedni a páromnak akkor nincs kizárva ,de csak mert alapnak számít azért nem fogom .
2013. júl. 26. 09:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!