Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyáltalán nem kell megeröltessék magukat. Nem akar rábukni? Semmi gond, keressen olyat akinek nem fontos én meg keresek olyat aki rábukik.
A seggberakós példád nem jó. Elvileg heteró kapcsolatról beszélünk, ahol a férfit nem szokás seggberakni. De ha ez olyan fontos lenne a csajomnak, akkor keressen olyat aki ezt hagyja neki én meg keresek olyat aki nem piszkálja a csokikarikámat.
Azért mert megismertük egymást és kibukott fél év alatt hogy nem ugyanaz az igényünk, akkor miért kellene kényszerből a másikkal élnünk?
De pl azért nem szakítok senkivel mert nem rakhatom popóba... Nem rossz, próbáltam, de nem olyan fontos és nélkülözhetetlen mint az orál. De mindenkinek más a fontos és ha másnak kell, akkor miért kellene erőszakkal lemondjon róla? Ne viccelj már!
Én igényelem az orált. Adni is és kapni is!Nem tudom elképzelni azt sem hogy szex alkalmával ne üljenek a számra és lovagolják meg, illetve ne têpjék a hajam nyalás közben.
Tehát nem csak azt várom el hogy nekem csinálják...
Igen, elfogadhatatlan.
Visszakérdezek. Elfogadhatatlan, ha egy férfi nem nyal? :D
Nem , nekem nem az . Nem kérem ,nem várom el , mikor akarták csinálni nem engedtem .
De mindegy , hozzáállás kérdése az egész . Szóval nem kell igazságt tenni a pro és kontra vélemények között .
Mindenki más , a helyzetek is másak , csak úgy felmerült bennem a kérdés és kiírtam .
Gondolom azért tetted fel a kérdést mert a párodnak nem tetszik (vagy volt párodnak).
A legtöbben nem értettünk veled egyet, de inkább lezárod annyival, hogy nem lehet igazságot tenni. Tehát megnyugtatod magad ezzel és semmi mem változik a kapcsolatodban.
Ha igazam van, akkor úgy jársz mint az exem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!