Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az elfogadhatatlan, ha a nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az elfogadhatatlan, ha a nő nem orálozik?

Figyelt kérdés

2013. júl. 24. 17:10
1 2 3 4
 11/37 Beviz Elek ***** válasza:
68%

Értettem a kérdést, de gondolom a válaszban is leesett, hogy nálam szakítóok:)

Meg lehet kövezni, de a jó kapcsolat alapja a jó szex. Jó szex meg nem lesz ha vágyok valamire de nem kapom meg.

2013. júl. 24. 18:01
 12/37 anonim ***** válasza:
58%
Természetesen nem kötelező csinálnia, viszont ne sírjon, ha ezért félrejárnék. Senki kedvéért nem mondanék le erről és, ha valaki nem tenné meg, akkor keresnék mást.
2013. júl. 24. 18:03
 13/37 A kérdező kommentje:
Egyes válaszok alapján ,nem is csodálom ,hogy a nők sokmindenre képsek ,hogy meg tudják tartani a párjukat . Az meg persze mindíg úgy van ,hogy majd akad másik aki csinálja , ezt is meg még esetleg mást is . Kicsit lelombozó talán ,hogy a szexuális kielégültség ekkora nagy szerepet kap egy kapcsolatban , az érzelmek másodlagos szerepet töltenek be sokaknál . De általánosítani kár nem is teszem .
2013. júl. 24. 18:11
 14/37 anonim ***** válasza:
62%
Nekem igen. Akkor már más egyebet is ki lehet hagyni. Ez nem csak szeretet kérdése,ha dobom. Valószínű ő sem szeret annyira,hogy azt megtegye.
2013. júl. 24. 18:31
 15/37 Beviz Elek ***** válasza:
100%

Az emberek akkor legyenek együtt ha boldogok nem? Ha valakinek valami nem jó, akkor logikus hogy nem is boldog.

Akkor miért maradjon együtt a két ember? Szánalomból hogy a másiknak legyen jó? Vagy anyagi megfontoltságból? Vagy a másik legyen egy reális döntés?

Ne legyen már akkora elvárás hogy tegyen boldoggá ha mi IS boldoggá tesszük

2013. júl. 24. 18:36
 16/37 anonim ***** válasza:
45%

És ha a csajotok azt kérné, hogy szeretetből hagyjátok neki hogy seggbe dugjon kegy 20 centis műfasszal? Hátha neki az a normális, ha szereted akkor tűröd, hát ez okoz neki örömet.

A szexben NINCS olyan hogy norma, a szopás sem az, azt kell csinálni ami mindkét félnek jó, és ebbe nem fér bele a másik erőltetése semmire. Érdekes hogy mindig a nőknek kell szeretetből megerőltetni magukat, és olyasmit csinálni ami a párjuknak örömet okoz, mert különben a teremtés koronája (szerinte joggal) félrekúr, de fordítva bezzeg állhatnának szegény csajok fél lábon az idők végezetéig, a legtöbb pasinak könyörögni kell a nyalásért, és még akkor is eszméletlen mennyire rosszul csinálják sokan.

Biztos van kivétel, de eddig még nem találkoztam ilyennel, és ez nem hinném hogy az én szegénységi bizonyítványom.

2013. júl. 24. 18:37
 17/37 A kérdező kommentje:
Nekem akarták csinálni de én nem vagyok ehhez eléggé laza ,lehet majd egyszer ,meg volt aki elvárta ,volt aki meg utalt rá hogy jó dolog . Én még nem éreztem rá késztetést , és amíg nem érzem ,hogy akarom ,nem is fogom csinálni az biztos .
2013. júl. 24. 18:42
 18/37 anonim ***** válasza:
100%
Beviz Elek! Teljesen egyetértek. A párkapcsolat természetesen nem csak szex,de nem kevés része van benne! Ennyi erővel lehetünk barátok is. Mindkét félnek joga van a boldogsághoz,melyben benne van egymás igényeinek tiszteletben tartása. Ha ez hiányzik,kár egymást nyösztetni!
2013. júl. 24. 18:43
 19/37 anonim ***** válasza:
50%

16

Pedig de.Ez a te szegénységi bizonyítványod.Azért is mert nem egyenrangú dologgal jössz ide.

Egymás orális kielégítésében OTTHON semmi kivetni való nincs.Azért teszik a párok kölcsönösen mert jó,és örömet okoznak a párjuknak.

Nem anált kér,hogy te rögtön azzal gyere,hogy seggbe dugni egy 20 centis farokkal!!!!!!!

Nem tudom mi baj és mi megalázó van abban ha otthon kielégíti a párját.

2013. júl. 24. 18:45
 20/37 anonim ***** válasza:
A műfaszos szar példa. Egyébként prűd csajnak prűd pasi kellene és semmi baj. Én pl.orálozok a nejemnek,akkor is mikor nem nagy kedvem van hozzá,de tudom hogy jól esik neki. Ennyi
2013. júl. 24. 18:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!