Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Értettem a kérdést, de gondolom a válaszban is leesett, hogy nálam szakítóok:)
Meg lehet kövezni, de a jó kapcsolat alapja a jó szex. Jó szex meg nem lesz ha vágyok valamire de nem kapom meg.
Az emberek akkor legyenek együtt ha boldogok nem? Ha valakinek valami nem jó, akkor logikus hogy nem is boldog.
Akkor miért maradjon együtt a két ember? Szánalomból hogy a másiknak legyen jó? Vagy anyagi megfontoltságból? Vagy a másik legyen egy reális döntés?
Ne legyen már akkora elvárás hogy tegyen boldoggá ha mi IS boldoggá tesszük
És ha a csajotok azt kérné, hogy szeretetből hagyjátok neki hogy seggbe dugjon kegy 20 centis műfasszal? Hátha neki az a normális, ha szereted akkor tűröd, hát ez okoz neki örömet.
A szexben NINCS olyan hogy norma, a szopás sem az, azt kell csinálni ami mindkét félnek jó, és ebbe nem fér bele a másik erőltetése semmire. Érdekes hogy mindig a nőknek kell szeretetből megerőltetni magukat, és olyasmit csinálni ami a párjuknak örömet okoz, mert különben a teremtés koronája (szerinte joggal) félrekúr, de fordítva bezzeg állhatnának szegény csajok fél lábon az idők végezetéig, a legtöbb pasinak könyörögni kell a nyalásért, és még akkor is eszméletlen mennyire rosszul csinálják sokan.
Biztos van kivétel, de eddig még nem találkoztam ilyennel, és ez nem hinném hogy az én szegénységi bizonyítványom.
16
Pedig de.Ez a te szegénységi bizonyítványod.Azért is mert nem egyenrangú dologgal jössz ide.
Egymás orális kielégítésében OTTHON semmi kivetni való nincs.Azért teszik a párok kölcsönösen mert jó,és örömet okoznak a párjuknak.
Nem anált kér,hogy te rögtön azzal gyere,hogy seggbe dugni egy 20 centis farokkal!!!!!!!
Nem tudom mi baj és mi megalázó van abban ha otthon kielégíti a párját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!