Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Főiskolás, egyetemista lányok lenézik az érettségizett nem főiskolás, egyetemista, de több szakmával rendelkező pasikat?
Egy jól menő vállalkozó, diplomás barátnővel, minek írja ki ezt a kérdést egy ilyen oldalra, ha nem azért mert nincs barátnője, és diplomás csajba zúgott éppen bele?
Csak úgy nem végez az ember feleslegesen közvéleménykutatást mások segítése céljából.
Sajnos megint nem érted miről beszélek. Azzal, hogy földbe ásod magad, arra céloztam, hogy egyre mélyebbre süllyedsz a szememben (és még sokak szemében) azzal, ahogy viselkedsz.
Azzal, hogy a föld fölött jársz, pedig arra utaltam, hogy egy nagyképű, mindenkit lenéző, "ki ha én nem" stílusú srác vagy.
Nincs összefüggésben a kettő, de ezt hiába is magyarázom egy jól menő vállalkozónak.
Tudod mit gondolok egyébként? Azt, hogy semmi közöd a jól menő vállalkozói léthez, közöd sincs egyetlen egy csajhoz se, és éppen otthon ücsörögsz munkát keresve.
ma 13:29
Sajnálom hogy nem itt élem az életem és nem vagyok olyan kocka mint te..én kérek elnézést..
ma 13:30
Hát igen innen látni hogy elég rossz az ember ismerő képességed.Azért mert valakinek jólmenő cége van nem érdeklődhet az emberek íránt és nem érdekelhetik bizonyos dolgok?Pl ez?Most pont van egy kis szabadidőm ennyi.Egyébént pedig szoktam adakozni is ha már ennyire érdekel a dolog.Volt nem egyszer hogy nevelő otthonoknak vittem több zsák ruhát nem is kis összegekért.Azért mondom ne ítélkezzél így pár sor alapján,mert nem ismersz de nagyon.
Igen szerelmes vagyok valakibe,de ő a barátnőm,aki ezt viszonozza nekem.Nem mellesleg diplomás,de ne kelljen már itt bizonygatnom,úgy is azt hiszel amit akarsz.Szóval kár a gőzért...én hiába mondok bármit is,te pont az ellentetjét állítod,de ez nem is baj,elég ha én tudom az igazat.Lényegében nem vagy nekem te senki.
nem gáz, mindig is érdekelt mit tesz emberekkel bizonyos fékek hiánya
szolgálataidat a tudomány nagyra értékeli
És vasárnaponként vizen jársz?
Dehogy vízen,tűzön szoktam....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!