Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Főiskolás, egyetemista lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Főiskolás, egyetemista lányok lenézik az érettségizett nem főiskolás, egyetemista, de több szakmával rendelkező pasikat?

Figyelt kérdés
2013. júl. 16. 11:59
1 2 3 4 5 6 7
 21/70 anonim ***** válasza:
nem azért vagy bunkó, hanem a hozzászólásaid alapján, és belelátsz baromságokat a soraimba, ugyanmár.... a kérdésed meg átírhatnád arra, hogy a pasik, akik nem végeztek főiskolát/egyetemet, miért hiszik, hogy lenézik őket? - ezzel a támadó stílusoddal meg ne csodálkozz, hogy senkit nem érdekelsz vagy lenéznek és ez nem végzettség kérdése, hanem alapvető dolog szerintem ... de mindegy, neked fölös magyarázni gondolom
2013. júl. 16. 12:17
 22/70 anonim ***** válasza:
Ha valaki azt mondja azért nem tanult mert dolgozott az kampó, kivéve ha olyasvalakiről kellet gondoskodnia aki beteg stb.
2013. júl. 16. 12:18
 23/70 anonim ***** válasza:

21-es, azért írtam, hogy igen, mert a kérdező, megkérdezte, hogy össze is jönnék-e velük?

(:

2013. júl. 16. 12:19
 24/70 anonim ***** válasza:
kellett*
2013. júl. 16. 12:19
 25/70 A kérdező kommentje:

ma 12:17

Szerintem te nem kellesz senkinek,gondolom olyan rona vagy...nekem van párkapcsolatom,nem feltétlenül magamról fogalamzódott meg ez a kérdés.Úgy általában érdekel.

Amúgy meg ha egyetemet végeztél akkor a ku..rva sorok elejére legalább írhatnál nagy betűket:D Vagy ez kimaradt vagy mi?

2013. júl. 16. 12:20
 26/70 A kérdező kommentje:
*rona=gondolom ku..rva ronda vagy
2013. júl. 16. 12:21
 27/70 anonim ***** válasza:
47%

Nem nézik le, de egy kapcsolatban folyamatosan konfliktushoz fog vezetni.

Aki diplomás, az valamivel tudatosabb volt fiatalnak, így felnőttként is ez lesz rá a jellemző. Építeni akarja a jövőjét, nem feltétlen a mának él. Jobban átlátja a dolgokat, mert tanult.

Ne érts félre, nem azt mondom, hogy egy szakmunkás bizonyítványhoz nem kell tanulni, de nem kell egy olyan komplex rendszerben gondolkodnod, és meglátnod az összefüggéseket olyan dolgok között, amire először azt hinnéd, hogy semmi közül egymáshoz.

Az én párom nem végzett semmit, egy OKJ-s papírja van, míg nekem mérnöki diplomám. Sokszor ha beszélgetünk, vagy különböző álláspontot képviselünk egyes dolgokban, érzem rajta, hogy nem érti, és csak blöfföl, meg jól hangzó dolgokkal dobálózik a levegőbe, de soha nem ismeri be. Bármikor csőbe lehet húzni, és nem tud érvek ellen oda kapcsolódó érveket felsorakoztatni.

Nem szoktam neki felemlegetni, de ezek mind a kevésbé tanultságból fakadnak.

Szóval nem feltétlen nézik le, de célszerű a saját ligádból párt keresni magadnak.

Persze mindkét oldalon lehetnek kirívó esetek: egy rettentő okos szakmunkás, míg egy teljesen életképtelen, és szűk látókörű diplomás úgyan úgy előfordulhat.

2013. júl. 16. 12:21
 28/70 A kérdező kommentje:

ma 12:21

Na jólvan azért ennyire nem kell túl dramatizálnia dolgot.Egy egyetem elvégzésének semmi köze az ember felfogó képességéhez és az IQ szinthez meg főleg nincsen.Egyébként meg nagyon cink hogy így leírod a párod.Mi a francért nem keresel magadnak egy zsenit?Ja mert nála meg te nem rúghatnál labdába a párodat meg megtudod vezetni ha félre b..szol mondjuk?:D

2013. júl. 16. 12:25
 29/70 anonim ***** válasza:
100%
Kedves 18 és 22, azért ez nem teljesen így van... nekem pl. úgy kellett kitrükközni (hamis orvosi igazolásokkal, úgy nyomtatgattuk az osztályfőnökömmel, mintha rossz gyerekek lennénk), hogy egyáltalán leérettségizhessek, annyi igazolatlan órám volt a munka miatt. Sose voltam h_lyegyerek, a jegyeim is négyes-ötösök voltak, de egyszerűen annyi hiányom volt, hogy nem bírtam behozni a többieket, akiket 17-18 évesként el tudtak otthon tartani, és nem kellett lógniuk a suliból, hogy dolgozhassanak. Mint azt korábban írtam, mindennek ellenére gyes mellett sikerült elvégeznem egy fősulit, de 28 éves korom előtt szóba se jöhetett a dolog... a lényeg, hogy kérlek ne gondoljátok azt, hogy aki érettségi után nem tanul tovább, az h_lye, mert nem így van, legalábbis én nem tartom magam hülyének.
2013. júl. 16. 12:27
 30/70 anonim ***** válasza:
Olyat el tudok képzelni, hogy valakinek csak később szottyan kedve hozzá, később jut el odáig agyilag, de azért parádézni, hogy munka miatt nem tudott valaki a legnagyobb bangaság(most is csak akkor, ha te aztán tényleg úgy érzed, hogy sosem fogsz teljes életet élni anélkül, hogy a neved elé szereznél egy dr. jur-t
2013. júl. 16. 12:27
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!