Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Főiskolás, egyetemista lányok lenézik az érettségizett nem főiskolás, egyetemista, de több szakmával rendelkező pasikat?
Nem érzékeny a lelki világom, pusztán a taplóságodra mutatok rá, egy kis senkiként. Nem érdekel a legjobb barátod, és nem érdekel a munkád, meg az sem, hogy mennyit keresel.
A saját szegénységi bizonyítványod állítod ki minden egyes hozzászólásoddal, és egyre inkább lejön, hogy egy kritikát nem bíró, nagyzoló, kevésbé intelligens ember vagy.
A saját szegénységi bizonyítványod állítod ki minden egyes hozzászólásoddal, és egyre inkább lejön, hogy egy kritikát nem bíró, nagyzoló, kevésbé intelligens ember vagy.
Hát bogaram az a jellemzés rád is ugyan így igaz.Kár hogy más szemében a szálkát,a sajátodba meg a gerendát sem.Probáltál diplomatikus maradni tény,de azért vered magad titkokba a büfészakos diplomádra.Semmivel nem vagy különb nálam a seg.gtörlő diplomáddal hidd csak el.Lehet van egy stílusom de én a jéghátán is megélek.Azért nálad is kiugrott a szög a zsákból.Ok akkor nagyzolás,vedd annak.Van mire ennyi.Én erre nagyzolok,te meg a wc-papír diplomdádra amiből éppen hogy csak éhen nem halsz gondolom...ha egyáltalán abba dolgozól.
Nem fogom elmondani, milyen diplomám van, sőt még utalni se fogok rá, hogy mennyit keresek. Viszont te gyre mélyebbre ásol magad alatt.
Ha ez a stílusod, és 1m-rel a föld fölött jársz, neked bizony soha nem lesz értelmiségi barátnőd. Persze mit tudhatok én a büfészakos diplomámmal.
A diplomások körül itt kialakult polémia tökéletesen illusztrálja, hogy miért nem szívesen kezdek alacsony végzettségű és vagy buta (igen, a diplomások között is akad) pasival. Mert amint érzi, hogy okosabb vagyok, bekapcsol nála ez a kisebbségi komplexus (diplomához nem adnak észt, felvágsz a diplomádra, te is csak fizetősön végeztél el egy büfészakot, de ezért kenyeret nem kapsz a boltban stb.) Nekem egy kapcsolatban erre egy kicsit sincs igényem.
Arra viszont annál inkább, hogy egyenrangú partnerként el tudjak beszélgetni a párommal. És sajnos igaz, hogy ilyet nagyobb eséllyel találok a diplomások között. Nem nézem le a kevésbé okos embereket, mindenki tanuljon, amennyit szeretne/amennyit tud, csinálja, amihez a legjobban ért. De a párválasztási preferenciáim nem ezen múlnak.
(Másik kérdéshez írtam le korábban.)
BTW a stílus maga az ember. A kérdező támad, ez pedig a kisebbségi komplexusából táplálkozik (ti. amiért nincs diplomája, kevesebbnek érzi magát, holott ez valószínűleg nem igaz, de jobban biztonságban érzi magát, ha leszólja az itteni, véleményüket kifejtő lányokat.)
ma 13:10
Kicsit ellentmondásos...egyszer a földbe ásom magam másodszor meg a föld felett járok?:)))))
Na akkor melyik is?:D
Nem tudom miből gondoltad azt hogy én egy értelmiségi barátnőt szeretnék.Egyébként elárulom hogy a barátnőm főiskolát végzett,szóval ez nem jött be....
Még egyszer mondom a kérdés nem rólam szól és arról hogy én feltétlen ilyen barátnőt szeretnék,hanem hogy úgy általában az olyan nagyarcú büfészakosok lenézik az olyan pasikat akinek nincs diplomája.
Egyébként pedig kíváncsi lennék hogy kinyögném hogy van diplomám akkor is így viszonyulnál e,az írásom alapján.Tuti nem...láttam olyan ordenáré dimplomást hogy én annak még a közelébe sem értem..szóval te azt gondolod hogy egy viselkedés minta ráfogható az ember inteligenciájára és tanultságára?Szerintem ez nem így van.
"te azt gondolod hogy egy viselkedés minta ráfogható az ember intel(l)igenciájára és tanultságára"
Akkor te miért is teszed ugyanezt a büfészakosokkal? (Itt persze definíciós problémánk van, hiszen nem tudhatjuk, hogy te mit tekintesz büfészaknak.)
ma 13:25
Az előző pont azt mondta el igen,de mivel láthatod hogy kb 1 percnyi eltérés van a két írás között,az enyém is elég terjedelmes így vszinü egyszerre írtuk.Tán ez meg neked nem tűnt fel kötekedő sötétség:D
fogadok, hogy csak nemrég találtál fel az internetre és épp szárnyaidat próbálgatod ezért nem neheztelek rád
látod én is tudok szúrós lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!