Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Főiskolás, egyetemista lányok lenézik az érettségizett nem főiskolás, egyetemista, de több szakmával rendelkező pasikat?
'Szerintem te nem kellesz senkinek,gondolom olyan rona vagy...nekem van párkapcsolatom'
látod erről beszélek... most a külsőmet támadod, mikor fogalmad sincs, hogy nézek ki, meg egyáltalán, hogy jön ide? Különben tévedsz, de nem nagyon hat meg. és azt se kérdeztem van- e párkapcsolatod, esetleg érdemlegesen is reflektálhattál volna a kritikára, de látom nem megy.
egyébként ez meg nem egy tudományos szintű, vagy bárminemű hivatalos jellegű fórum, szóval szerintem megengedhetem magamnak, hogy kisbetűvel kezdjek egy mondatot :)
én lustaságból nem írok nagybetűket, angolnál is már teljesen általános, hogy senki sem használja az aposztróf szarságokat a neten
azért mert megtehetem
ma 12:33
Ki nem sz..rja le az angolt de most komolyan?Magyar fórumra írogatsz?Ha az angolok a kútba ugranak akkor mi is?Persze vegyük át minden baromságot..
"Na jólvan azért ennyire nem kell túl dramatizálnia dolgot.Egy egyetem elvégzésének semmi köze az ember felfogó képességéhez és az IQ szinthez meg főleg nincsen...."
Pont erről van szó. Az IQ, és a műveltségi szint nem egyenesen arányos. Hiába van neked 140-es IQ-d, ha világ életedben földet lapátoltál, ugyanúgy felveszed a közmunkás romák stílusát, mert azokban a körökben mozogsz. Semmi támadót jellegűt nem mondtam rád, de te egyből kritizálni kezdesz. Én egyenértékű emberként kezellek, ez a stílusomon is látszik, míg te egyből kioktatóan szólsz hozzám, mintha én csak egy hülye diplomás lennék, aki mit sem tud a világról.
Elmondtam a véleményem, és a párommal kapcsolatban sem kerteltem. Nem véletlen vagyok vele, és szerintem az az ember hazudik, aki szerint a párja hibátlan ember.
Sajnos a hozzászólásaid alapján te is csak egy kevésbé képzett embernek tűnsz, és diplomás lányként eszembe se jutna 3 mondatnál tovább beszélgetni veled, mert látnám, hogy nem egyezik a stílusunk, nem beszélünk egy nyelvet.
Én jobban örülnék, ha lenne egy szép szakmám, amit szeretek, amiben el tudok helyzekedni, mintsem egyetemre menjek. Félek az egésztől, nem érzem magamat képesnek rá, sem odavalónak.
Egyértelműen nem nézem le ezeket a fiúkat. Szüleim "csak" szakmunkásképzőt végeztek, de látom, hogy értékes emberek, és úgy neveltek, hogy az emberséget nézzem mindenkiben, ne a végzettséget.
Ha valakinek több szakmája van, az nagyobb eséllyel tud elhelyezkedni, és sokmindenhez ért, ami eleve vonzó tulajdonság szerintem.
ma 12:42
Nem tehetek róla hogy ilyen kis érzékeny a lelkivilágod.Amúgy meg nem nem kezeled egyenlően a párodat mert kb már gyp-s színtjére állítod be.Nem is vágynék a társaságodra,nincs diplomám az igaz,de 17 éves korom óta dolgozom érettségim van,3 szakmám,és idegen nyelven is beszélek.Nem mellesleg egy jól menő cégem van,ahol annyit keresek amit sok diplomás soha nem fog megkeresni.Végezetül még annyi hogy elég jó rálátásom van a világra és bármely témához hozzátudok szóni.Én ugyan úgy szótértek egy agysebésszel is mint egy útcaseprővel pl és skatulyázom be az embereket.A legjobb haverom pl egy altató orvos,nyilván olyan sötét lehetek és azért áll velem szóba..de nem is értem mit magyarázkodom egy olyan senkinek mint te:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!