Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Főiskolás, egyetemista lányok lenézik az érettségizett nem főiskolás, egyetemista, de több szakmával rendelkező pasikat?
nem raktam olyat, de a ez a 'szánalamas vagy ' alapján már kb. betudom határolni a stílusod
Ok gratulálok..nagyon ügyes vagy hogy egy mondat alapján ez összejött neked.:D
Ja bocsi én is egy bunkó vagyok,mert nem végeztem el semmi,semmitmondó büfészakot:D
ma 12:12
Idiota:D Menjél pihenj..:D
"Nem. Én azokat nézem le, akik anyu/apu pénzén 6 év alatt elvégezték a 3 éves fősulit, hírből sem tudják, mi az a munka, és lenézik azokat, akik 16 éves koruk óta keményen dolgoznak, nem volt lehetőségük/idejük/pénzük fősulira/egyetemre járni, illetve azokat is lenézem, akik szerint a diplomák száma egyenesen arányos az intelligenciahányadossal."
Most már kezd lenni benne némi igazság, de egészen 2-3 évvel ezelőttig bárki tanulhatott bármit amit csak akart. Pénz annak kell aki sík. Ugyan már milyen pénz kell egy egyetemhez? Ha tanultál ingyenes képzés, beköltözöl koliba, kapsz enni meg tetőt a fejed fölé, mégis mi a bánatot akarsz még? Zsebpénzt? Vegyél fel diákhitelt.
Ez az egész még most is áll a szakok 99%-ra
Én a 8-as hozzászólásban csak egy fordított mosolyt látok... vagy nekem rossz a szemem? xD Egyébként magát a hozzászólást nem teljesen értem, a hármasban azt írod, hogy nem nézed le, a nyolcasban az "Igen" akkor tulajdonképpen mire vonatkozik? Mert ezek szerint nem válasz a kérdésre. Sorry, kicsit érthetetlen nekem, bogozz ki légyszi, ha van kedved. :D
Kérdező, te pedig picit tényleg visszafoghatnád magad... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!