Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » LÁNYOK! Ti nem vágytok néha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

LÁNYOK! Ti nem vágytok néha egy meleg barátra?

Figyelt kérdés
Mármint ,hogy akivel jó beszélgetni mert mégis más ,hogyha fiúval is tudsz komolyan beszélgetni nem csak a barátnőkkel és biztos vagy benne ,hogy nem érti félre a szándékod. (Én néha úgy érzem ,hogy a meleg srácok jobban tisztelik a nőket...(akinek nem inge ne vegye magára.))

2013. júl. 14. 19:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
68%
Nem.
2013. júl. 14. 19:44
 2/11 anonim ***** válasza:
92%
De én nagyon vágyom egy meleg barátra! :) Minden álmom mindig is szerettem volna! :) (komolyan)
 3/11 anonim ***** válasza:
41%
Én eddig ahány meleg sráccal beszéltem, mind olyan volt értelmi szintben, mint a legtöbb hetero srác (értsd: segghülye). Szóval nem hiszem, hogy ezen múlna.
 4/11 anonim ***** válasza:
nem és különben is van jó pár fiú barátom, akivel jót lehet beszélgetni és nem értik félre ;) ennek nem feltétele az, hogy meleg legyen
2013. júl. 14. 19:45
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Én igen :) Világ életemben jobban kijöttem a fiúkkal, csak egy idő után vagy szerelmesek lettek belém vagy meg akartak d*gni. Néha a csajok az agyamra mennek, hiába én is az vagyok, én nem szeretem ezt a nyávogást meg tököm tudja még miket. Borsod megyében élő meleg fiúk írhatna privit :D

19N

2013. júl. 14. 19:45
 6/11 A kérdező kommentje:
utolsó úgyan így vook vele!
2013. júl. 14. 19:49
 7/11 anonim válasza:
Volt egy olyan film is hogy a pasi találkozott egy csajjal aki nagyon tetszett neki és melegnek adta ki magát hogy jobban össze ismerkedjen a lánnyal :D és ilyen virágos ruhákat kezdett el hordani mint egy meleg férfi meg minden és együtt habfürdőztek meg ilyesmi aztán kiderült hogy pasi nem is meleg :DD Úgyhogy vigyázzatok az ilyenekkel, amúgy igen teljes mértékben egyet értek veled :)jó lenne
2013. júl. 14. 19:50
 8/11 anonim ***** válasza:
engem nem zavarna, hogy meleg. attól még lehet barátságos.
2013. júl. 14. 23:24
 9/11 anonim ***** válasza:
néha én is ezt érzem hogy tényleg jobban tisztelik. már amelyik. amelyik már-már lánynak érzi magát az nem annyira:D azért lehet mert barátként tekintenek ránk, nem pinaként.
2013. júl. 15. 10:54
 10/11 anonim ***** válasza:
nem, sot hetero baratra se vagyom, baratra jelzok nelkul igen...baratsagban az a jo, hogy van kozos temank, hobbink, megertjuk egymast..a masik fel szexualis preferenciaja nem kepezi egy baratsag alapjat, attol se jobb se rosszabb ember/barat nem lesz valaki, hogy meleg vagy nem meleg
2013. júl. 15. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!