Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10-ből 9 lány egy meleg srácot barátnőjeként szívesen visz vásárolni, imádja őt, jobban, mint a barátnőit. Ti, lányok, hogy vagytok ezzel?
Mert egyesíti sok szempontból a két nem jó tulajdonságait:)
hosszú lenne kifejteni, van meleg ismerősöm, imádják őt a lányok, és meg is értem miért...
Mondjuk én nem vagyok épp a vásárlós fajta, csak egyedül szoktam.
Nekem nincs meleg barátom, de biztos nem lenne kifogásom ellene:) Valószínüleg azért bírják jobban a csajok, mert vele nincs rivalizálás, versengés, féltékenység...
17L
17L vagyok..
El is hiszem, hogy jó érzés, gondolom érzik, hogy jobban bízhatnak benned mint néhány barátnőjükben, mert nagyon kevés olyan lány-lány barátság van ahol semmiféle versengés vagy rivalizálás nincs. És ez egy meleg fiúval ugye nincs meg, és mégis olyan mint egy barátnő:)
Akkor én szerencsének mondhatom magam, mert találtam két nagyszerű barátnőt is, akik tudom, hogy életem végéig barátaim lesznek.
De ha az a meleg srác nem az az igazi hom@r stílusos, akkor szívesen barátommá fogadom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!