Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10-ből 9 lány egy meleg srácot barátnőjeként szívesen visz vásárolni, imádja őt, jobban, mint a barátnőit. Ti, lányok, hogy vagytok ezzel?
Nekem van meleg barátom,de inkább beülünk valahova iszogatni,minthogy vásárolni járjunk...Nekem jó ez így.
21/L
Furcsa a statisztikád. :D
Én meg (enyhén fiús) meleg lányként mondom azt, hogy szeretek meleg srácokkal lógni, pl. kirándulni, túrázni, biliárdozni, házibulizni.
Nem a kifinomultságuk miatt (a többség mérnökhallgató, informatikus, fizikával, matekkal meg ilyesmivel foglalkozó egyetemista, egyáltalán nem az a sztereotíp művészlélek!), de.. egyszerűen 0 az esélye annak, hogy potenciális csajának tekint valamelyik.
És tényleg csak haveri, baráti beszélgetéseket folytatunk; nem kezdenek faggatni, sem cukkolni, sem puhatolózni, hogy miért nem a fiúkat preferálom. Ilyen szempontból nyugodtabbak, megvan az az elfogadó, egymás intim szférájába véletlenül sem betolakodó közeg. :)
(Persze, vannak heteró fiúk is, akik kedvesek és elismernek, őket tisztelem és szeretem, de nagyon-nagyon sokan előbb-utóbb megcsillantják a "te nő vagy, én férfi vagyok, na?" dolgokat.)
Én is szívesen venném, ha lenne egy meleg fiú barátom.
25 N
én nem is beszélek b˘zikkal, nem még elvigyem őket vásárolni
20L
Énis sokkal szívesebben vinnék magammal egy meleg srácot. :D
16L
Nekem is van egy meleg barátom,azaz pontosítok,a legjobb barátom,öcsémként szeretem.
Ja és persze lány vagyok :)
De mi nem járogatunk vásárolni,meg ne úgy képzeljétek el őt mint egy lányos fiút. Ő egy teljesen normális pasi,úgy is néz ki,úgy is viselkedik.
Szóval szerintem nincs ezzel semmi gond.
Ja és még hozzátenném,pasi létére ezerszer normálisabb mint akármelyik barátnőm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!