Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyien vagytok itt? Meleg pasik írjatok!
Bocsi nem tudtam milyen témába tegyem ezt a kérdést!
Én ugyan lány vagyok, de nagyon szeretem a meleg pasikat sokkal aranyosabbak és jobban eltudnak lenni egy lánnyal, mint egy hetero, meg amúgyis cukik szerintem, akik fel is vállaják öltözködésben szóval külsőben is megmutatkozik :)
És légyszi írjatok kort is :-)
Én 16/L
Először is, elnézést kérek a melegektől! Egyáltalán nem vagyok rasszista, intoleráns, sőt, inkább liberális vagyok...
ÉS!!!
Semmi különbség nincsen a heterók és a melegek öltözködése között.
Te a transszexuális(így írják?) emberekre gondolsz, ami teljesen más.
az egyes válaszadón hangosan felnevettem :D A normális meleg emberek ugyanugy öltözködnek mint a heterók. A melegeken kívül vannak még a magamutogató b..ik. szerintem rájuk gondolsz.
Félreértés ne essék. Nincs bajom a melegekkel, akik férfi létükre férfiasan öltözködnek, vagy nő létükre nőiesen. De amikor meglátok egy vasalthaju rózsaszín pólós szemkihuzott gyereket hát attól rosszul vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!