Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lett ennyire általános, hogy valakit páwának neveznek?
Azt vettem észre, hogy 2013-ban ott járunk, ha egy férfi ápolt (normálisan vágja a körmét, rendesen tisztálkodik, nem úgy mint egy mocskos csöves), az már páwa, ami mindenki szemében szánalomra utal.
Szóval én nem tartom magamat páwának, de tényleg kicsit se, mégis el akarják velem hitetni hogy az vagyok. Szerintem ez elég nagy probléma, ha egy fiúnak van ízlése öltözködni (tényleg ne gondoljatok itt rózsaszín ingekre, meg legdrágább cipőkre) már le kell b*zizni, meg mindenféle előítélettel illetni. Miért van ez?
Egy kis off: MR Busta ominózus videoklipjében LILA SUPRA SAPKÁT ÉS PÓLÓT VISEL, de ő beoltja az összes páwát, mondván ő az atyaúristen.
Max. a felszínes pcsáknak, barátom, azokat meg mi, normális emberek meghagyjuk nektek! :)
Stílus? Ne nevettess! Ugyanolyan Converse cipők, ugyanolyan DC, és egyéb röhejes márkákkal megjelölt ruhák...
De ha nektek ez kell, hát öltsétek csak fel minden reggel a páwa egyenruhát, aztán előre, droidok! :)
(Az irigykedős részre csak így, zárójelben reagálok, mert másféle reakciót az a mondatrész nem érdemel: Ez a barmok gondolkodásmódja, "Ha oltogatnak, biztosan irigyek, velem véletlenül sincs baj!" )
mért utolsó,te hogyan öltözködöl? úgy mint a többi ilyen páwadumás barom aki a hülye álláspontotokon van...
:Dha nekünk ezjó,ez tetszik,akkor miért kell belepofázni?
a "felszines" duma ismét bevillan,ezzel tudtok jönni,de szeretnétek azért1 olyan "felszines" csajt,aki szeret,és még büszke is rád ahogy kinézel:)
"akkor most én1 szr ember vagyok?" Te kérdeztél, én pedig válaszoltam. Elnézést, ha megsértettem a pici lelked, mert nem azt kaptad, amit látni szerettél volna!
Hogyan öltözködök? Normálisan, a ruhatáramban van farmer, rövid nadrág, egy rakat póló, ing, 3 pár cipő, rengeteg pulcsi, de egyik se "páwás". Kerülöm az olyan ízléstelen dolgokat mint a swagcap, vagy a kilógaseggem nadrág, és a többi gyökérség, amiket ti "stílusosnak" könyveltek el.
Már volt, és lesz olyan lány, akinek bejön a stílusom, és nem a 12 egy tucat girnyókra megy. Hidd el, nincs problémám ezen a téren. :)
A páwa szerelemről nem kell mesélni, elég 5 percet eltölteni Facebookon vagy Askon, 2 hetente új srác/lány, dúl a love, aztán jöhet a következő, mert neki van OBEY-es sapija. Erről ennyit.
Hogyan öltözködöm: normálisan
XDDDDDDDDDDDDDD hát ezen meghaltam
haver bocs ha esetleg megsértettük a te 100% tökéletes ízlésed:) egyébként látszik hogy kevered a SWAG és páwa stílust... obey sapkát és letolt farmert a swag egyének hordanak. nyugodtan tartsd szánalmas g*ciknek a páwákat ha ahhoz van kedved. ja, és ne változtass a te kifinomult ízléseden :)
végezetül annyit hogy: szeretnél te olyan "tucat nőt" ami neked nem lesz soha ;)
Nekem nem kell tucat nő, találok jobbat! :)
Én nem szorulok a felszínes plázapcsák rajongására, elutasítóan viselkedek velük az 1. pillanattól kezdve, pont mint a páwákkal. Páwa, Swagger, nekem teljesen mindegy. Két retardált stílus, bzis ruhákkal, ennyi nekem pont elég.
ma 00:32
XD te kevered a swagot a páwa stilussal,látszik nem vagy tisztában a dolgokkal:)
én pl nem hordok fullcap-t,nem vagyok teljesen benne ebben a páwa stilusban de hogy kb jobban öltözök mint itt sokak az is biztos..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!