Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Facebookra profilképnek ilyen általános képet keresnék, mit javasolnátok?
Figyelt kérdés
Amin pl egy autó van vagy vmi átlagos dolog v egy táj v én olyan messze h nem látható h ki az..:D
De bármi frappáns ötlet is jó lenne. Nem jó ha nincs kint képem, viszont saját magamról nem raknék fel szivesen.
2013. jún. 8. 22:05
1/9 anonim válasza:
rakj fel magadrol kepet. aki ismer tudja hogy nezel ki, aki nemismer azzal ne foglalkozz ;) amugy szerintem rossz helyre raktad :) ez nen a szerelem szex kafegoria ;)
3/9 anonim válasza:
Miért nem tenné fel magadról szívesen? :)
Amúgy ha google-be beírod, hogy képek vagy valami fotós nevét akkor tuti ki ad valamit (:
Mondjuk tehetsz ki a kedvenc együttesedröl, filmedröl, szineszedröl képet (:
4/9 anonim válasza:
kuvaiti olajkút naplementében. miért nem raksz ki magadról?
6/9 A kérdező kommentje:
köszi a tippeket :)
aki rólam rakna ki képet annak üzenem h majd ha hülye leszek :DD
2013. jún. 8. 22:37
7/9 anonim válasza:
Rakj ki egy pózolós autós képet, de úgy hogy a képen nem te vagy csak a saját arcodat photoshoppolod a képen lévő srác vagy csaj helyére, de ilyen igénytelenül, rondán körülvágva. Ha akarsz még egyet csavarni a dolgon, a verda legyen gagyi. :)
8/9 anonim válasza:
Vagy még jobb... Csinálj egy tükörben fotózósat, de úgy hogy te nem vagy rajta, csak egy telefon (lehetőleg villantás közben) lebegjen a levegőben, és nevezd át magad a láthatatlan emberré
9/9 anonim válasza:
Én a kutyámról raktam fel képet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!