Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem gáz az, hogy elszabadult a sok tini az általános iskolából nyári szünetre és szétlepik az oldalt? Meg eleve 13 évesen kapcsolat? Vicc?
Miért ne lehetne 13 évesen valakije az embereknek?
Én már nem vagyok tini, de emlékszem, milyen jó volt 10 évesen fogni a kislány kezét, puszilni az arcát, adni a sütimből.
Szerintem ez egy kellemes dolog, nem kell kimaradniuk belőle.
jahhh azért tényleg durva.
nemrégiben válaszoltam egy ilyen szexuális irányultságú kérdésre, és mitadisten emg mertem kérdezni hány évesek.
a srác levékben válaszolt, hogy ő 14, barátnője meg 13!!!!!!!
éshogy már unalmas neki csak ujjazni emg nyalni, tanácsot akar kérni hogyan kezdjen a szexhez...csak pisligtama korok látván.
írtam neki egy szép monológot, hátha kicsit magába száll, és vármég pár évet a szex elkezdésével, mindnekinek jobb lesz!
én iylenidősen legóztam, meg kockultam gépen, meg bicikliztünk, fociztunk reggeltől estig..nemhogy már szex...
hova tart a világ b/sszus...:S
4! egyet értek,
sajnos a szülőket szívesen megnézném, mert ez sok mindenből adódik, hogy ilyenek a mai fiatalok, ez sajnos csak rosszabb lesz, mert agyban nagyon elvannak maradva, a technika az nem pótolja N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!