Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért lett ennyire általános,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lett ennyire általános, hogy valakit páwának neveznek?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre, hogy 2013-ban ott járunk, ha egy férfi ápolt (normálisan vágja a körmét, rendesen tisztálkodik, nem úgy mint egy mocskos csöves), az már páwa, ami mindenki szemében szánalomra utal.

Szóval én nem tartom magamat páwának, de tényleg kicsit se, mégis el akarják velem hitetni hogy az vagyok. Szerintem ez elég nagy probléma, ha egy fiúnak van ízlése öltözködni (tényleg ne gondoljatok itt rózsaszín ingekre, meg legdrágább cipőkre) már le kell b*zizni, meg mindenféle előítélettel illetni. Miért van ez?

Egy kis off: MR Busta ominózus videoklipjében LILA SUPRA SAPKÁT ÉS PÓLÓT VISEL, de ő beoltja az összes páwát, mondván ő az atyaúristen.

2013. júl. 14. 04:04
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

csak nekem tetszik ez a fajta kabát sajnos :D

én pont h nem szoktam pulcsit venni

vagy kabát vagy semmi

2013. júl. 14. 13:19
 12/26 anonim ***** válasza:

Én nem szeretem a kabátokat. Télen is csak ha nagyon muszáj, akkor veszek fel kabátot. Amúgy pulcsit szoktam hordani. Én a hidegre valahogy immunis vagyok, a meleget kevésbé bírom.

Én öltöny megszállott vagyok, egyszerűen imádom, de nem lehet mindenhova kiöltözni...

2013. júl. 14. 13:29
 13/26 A kérdező kommentje:

én is szeretem a zakót:D

ízlések és pofonok

2013. júl. 14. 13:30
 14/26 walk w1th mee ***** válasza:

nálam:

-oldalt felnyirt haj pipa,elég drága ruhákban járok,dc-converse,nike..,szeretek jól kinézni,többször mosom a hajam,vagányúl fotózkodom..:dddd

akkor most én1 szr ember vagyok?:d

2013. júl. 14. 15:34
 15/26 anonim ***** válasza:
39%
Igen, az vagy.
2013. júl. 14. 16:31
 16/26 A kérdező kommentje:

látod kedves 15:34?:D

Ilyen szemét g*cik között élünk és én ezt nagyon sajnálom :|

2013. júl. 14. 16:35
 17/26 anonim ***** válasza:
Jaja, szemét gci vagyok, mert elmondtam a véleményem. Szerintem ő egy tucat ember, akiket semmibe se nézek. Ez van, pontozz le, vagy legyél depressziós, amiért gonosz a világ, nem érdekel, én nem bírom ezeket a "beállok sorba" típusú egyéneket.
2013. júl. 14. 18:05
 18/26 anonim ***** válasza:
kérdező,én is igényes vagyok,igényesen,ízlésesen öltözök,de soha az életembe nem mondták rám hogy páwa vagyok,szóval lehet hogy gond van az ízléseddel ha páwának tartanak és zavar
2013. júl. 14. 21:05
 19/26 walk w1th mee ***** válasza:

18:05

igen,az vagy:D

szerintem sokkal jobb életem van mint neked,attól hogy te semmibe nézel..

2013. júl. 15. 21:52
 20/26 walk w1th mee ***** válasza:
kedves válaszoló,lekell szarni az ilyen irigykedőket,a csajoknak is sokkal inkább mi jövünk be,van stilusunk:)
2013. júl. 15. 22:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!