Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasiknak tényleg jobban tetszenek a természetes nők?
Miért volna hülyeség? Számomra ugyan semmi szépség nincsen egy műnőben, de ez biztos egyénfüggő. Festett haj, vagy műköröm, mondjuk ezt én még nem sorolom a mű kategóriába, de a szolis bőr, meg a műcici az már nem gyerebe. Szóval férfija válogatja, de kérlek, ne mondd azt, hogy hülyeség, mert szerintem a legtöbb férfi a természeteset szereti, a műnő inább csak arra való, hogy a pasik felvonuljanak vele, mint egy május elsejei transzparenssel:))
Utólag is elnézést az össze műnőtől, de ez van.:)
Mit ártünk természetes nők alatt?
A fiúk/férfiak szeretik, ha egy nő nincs agyon sminkelve, ha festék nélkül is szép. Szeretik az olyan nőket akikben nincsen idegen anyag pl szilikon.
Jól esik nekik egy olyan nővel végig menni az utcán, akin látszik, hogy úgy szép ahogy van minden kence és egyéb szépítkezési beavatkozás nélkül.
Egy természetes nő érettséget sugal. Sokan nem szeretik az agyon szolizott, műkörmös, festett szőke libákat, mert rögtön a pláza cica érzés jön le, és az hogy csak a pénzre hajt. Az ilyen lányok megérnek egy patront, de semmi több.
Nekem ez a véleményem.
Az nálam se működik, ha valakihez napközben hozzá se lehet érni, mert kócos lesz a frizurája, vagy elkenődik a sminkje! Ők azok akiknek az állappota reggelre mindig nagyon leromlik, és egy óra sminkelés nélkül nem mennek emberek közé!
"Az aki szép, az reggel is szép,
Amikor ébred, mégha össze is gyűrte az ágy!"
(Charlie/Tátrai Band)
Na figyelj ide kiscsillagom kedves kérdező. Állítsd ide valamelyik műnő barátnődet, vagy akár magadat, mert szerintem te is az vagy, ide a bökőt, hogy akármelyikőtöket kenterben verem, műmell és műköröm nélkül is. Képzeld nem vagyok lusta ahhoz hogy tegyek a külsőmért, csak picinykével több dolgom is van annál, minthogy a pasimat cumizzam a nap 24 órájában, aki majd fizeti a műcicimet.
MOst, hogy így visszaolvasom eléggé méltóságon aluli ez a társalgás... hmm..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!