Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Észrevettétek, hogy az itteni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Észrevettétek, hogy az itteni válaszolók nem tudják mit beszélnek?

Figyelt kérdés
Eleinte azt hittem, járnak ide jó fej, értelmes emberek is, de látom hogy a legtöbb azt se tudja mit beszél, és azt hiszik jó emberismerők meg ők a janik. Az összes kérdésre már kivétel nélkül a beszólogatások, hogy "te nyomorék/agykárosodott vagy", "tuti cigány vagy" meg a "sose láttál még pinát", módszeresen kérdező vs válaszolók felállás, mikor le merem fogadni, hogy amiket írnak az inkább rájuk illik. Én is beszólogatok, de nem sablonosan meg nem válogatás nélkül. Nem tudom eldönteni, hogy ide csak 14 éves szarrágók, vagy csak 25 éves szüzek járnak észt osztani? Már annyira sablonosak és másolják a bevett szövegeket válogatás nélkül, hogy néha már kínos olvasni. Se nem értelmesek, se nem eredetiek, se nem humorosak, még is azt hiszik magukról.
2013. júl. 10. 12:50
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Mert valószínű annyira kicsi, hogy nem tud irni se, de szégyelli megkérdezni személyesen bárkitől is...

-amit máshol nem merél... itt megkérdezheted!

Erről van csak szó. Itt tart a világ. Szerintem nem viccek szánta.

2013. júl. 10. 13:15
 22/26 A kérdező kommentje:
Ott csak a WC-csészés tetszett, de csak mert szeretem Bud-ot és Terencet, amúgy az sem specializálódott poén volt
2013. júl. 10. 13:16
 23/26 anonim ***** válasza:
Én még nem. Szerintem tök jó válaszok vannak, és a kérdések sem full feleslegesek. Egy csomó csomó szellemes válasz. És mindenki jófej, jó arc, cool kivétel nélkül, ez a legjobb az egészben. Karajság van! Oppá gangnam style?!
2013. júl. 10. 13:17
 24/26 anonim ***** válasza:
23hoz hozzá tenném, hogy azért van néha egy két nyomi-inger, akit itt éli ki magát ...
2013. júl. 10. 13:20
 25/26 anonim ***** válasza:
Itt? Áh, szerintem nincs. Szerintem te hazudsz.
2013. júl. 10. 13:28
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

1: hülye kérdésre hülye válasz

2: Akinek 40%-os a százaléka, ne vedd (mindig) komolyan

3: ne foglalkozz a hülye válaszolókkal, keresd ki azt a 2-3 embert aki ad normális választ (feltéve hogy a kérdésed is normális és nem farokcenti vagy lányok szeretik e a g@cit.)

4: Lehet nem tetszik sokszor a válasz, vagy nem ezt akarod hallani, de meglepően sokan mondanak igazat amit talán 10 éves kapcsolatból tanúltak, csak nem tudod elfogadni hogy ez így van. (lehet, hogy egyedi eset némelyik, de át lehet gondolni azért)

2013. júl. 10. 13:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!