Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Észrevettétek, hogy az itteni válaszolók nem tudják mit beszélnek?
Figyelt kérdés
Eleinte azt hittem, járnak ide jó fej, értelmes emberek is, de látom hogy a legtöbb azt se tudja mit beszél, és azt hiszik jó emberismerők meg ők a janik. Az összes kérdésre már kivétel nélkül a beszólogatások, hogy "te nyomorék/agykárosodott vagy", "tuti cigány vagy" meg a "sose láttál még pinát", módszeresen kérdező vs válaszolók felállás, mikor le merem fogadni, hogy amiket írnak az inkább rájuk illik. Én is beszólogatok, de nem sablonosan meg nem válogatás nélkül. Nem tudom eldönteni, hogy ide csak 14 éves szarrágók, vagy csak 25 éves szüzek járnak észt osztani? Már annyira sablonosak és másolják a bevett szövegeket válogatás nélkül, hogy néha már kínos olvasni. Se nem értelmesek, se nem eredetiek, se nem humorosak, még is azt hiszik magukról.2013. júl. 10. 12:50
11/26 anonim válasza:
Amúgymeg szerelem/szex kategóriában vagy. Ha normális választ akarsz kérdezd meg anyádat és apádat. Ők valszeg tapasztaltabbak mint itt bárki...
12/26 A kérdező kommentje:
Unalmamban tértem ide. Néha ilyenkor rászokom pár napra, beszólogatok, levelezgetek aztán elfelejtem fél évre. De egyre több a depressziós buta észosztó, ez már nem igazi szórakozás.
2013. júl. 10. 13:01
13/26 anonim válasza:
én itt nevelkedtem,szóval én is voltam valaha 12éves szarrágó ezen az oldin :D
14/26 anonim válasza:
Kezdjük ott, hogy nem trollkodásra való az oldal, csak a hozzád hasonlók csinálják ezt. Ha unalmas, akkor tipli, ránts rá valami videóra vagy kockulj akárni.
15/26 anonim válasza:
ding ding ding!! És igen, erre a kérdésre csak értelmes válasz fog érkezni.
Ha értelmetlennek találsz minden válaszolót, akkor
miért kéred az ertelmetlenek válaszát? Vagy csak te vagy itt az értelem? Akkor legyél szives felvilágosítani, mert nem értem...
16/26 A kérdező kommentje:
Tessék az élő példája annak amiről beszélek. Lenyom valaki egy poént(finoman felhívva a kérdező figyelmét a hibájára) a többi meg csak másolni tudja, és csak fárasztanak.. Minden csak egyszer vicces, ha meg nem vicces pláne nem kell ismételgetni.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__45..
2013. júl. 10. 13:06
17/26 anonim válasza:
A kérdésen csak ez volt szinte amin poénkodni lehetett, de ha tudsz jobbat, én meghallgatom.
18/26 A kérdező kommentje:
Ha nincs miről, nem kell poénkodni. Ennyi.
2013. júl. 10. 13:10
19/26 anonim válasza:
Mint ahogy te is ők is unatkoznak ennyi.
20/26 anonim válasza:
Mert a legtöbb ember lelki szegény, sivár belső világgal. Konzumidióta robotok, akik képtelenek az önálló gondolkodásra. Egyébként, ha már megnéztem, én is írtam oda, a rózsakelyhes hasonlat az enyém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!