Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan találtál ide a gyakorira?
Nem válaszolok egésznap és nem diák munkám van :)
Veled ellentétben,aki nagyon tör fel azon a listán.
Tudod?
A "pontversenyben"
Mikor megkaptam a macskám, nem igazán akart inni, ezért a neten kerestem "megoldást". Végül ráakadtam erre az oldalra. "2009. szept. 12." a kérdés kiírásának időpontja.
Erre a topicra kb. 2 héttel később találtam rá. Valószínűleg azért maradtam, mert itt van élet, a többi topicnál mindig pangást észeltem.
Én 2 éve vagyok az oldalon. Először akváriummal kapcsolatban vlt pár kérdésem, 1 éve meg nézem az autók/motorok témakört is, úgy fél éve elkezdtem nézni a szexualiás és az egyéb kérdések témakört is most meg pár hete ez a témakör fogott meg. Mostanában ha párt látok együtt, akkor elkap az az érzés, hogy egyedül vagyok és én is szeretnék egy lányt, akit szerethetek és aki szeret, de nem nagyon megy az ismerkedés, ezért olvasgatom itt a kérdéseket, tájékozódok, hogy másnak hogy megy, egyszer hátha nekem is összejön.
18/F
pár hónapja :)
és pusztán véletlen találtam ide :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!