Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan találtál ide a gyakorira?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan találtál ide a gyakorira?

Figyelt kérdés
És főként erre a topicra :) Mióta vagy résztvevő? Csak érdekel, ki mennyire régi motoros :)
2013. júl. 10. 00:28
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
Azért, mert ő még menthető személy, nem úgy mint te kedves Pfholi , aki egész napját itt tölti és válaszol minden idióta kérdésre. Ajánlom neked a diákmunkát, hogy egy kis szociális életed meg legyen.
2013. júl. 10. 01:23
 32/40 A kérdező kommentje:
A kérdésem nekem is hasonló...miért is érdekel téged annyira,hogy én milyen vagyok?
2013. júl. 10. 01:23
 33/40 anonim ***** válasza:
A sok függő élettelen kockagyerek emberek tucatjainak tette szebbé az életét.. Te ilyet el tudsz mondani magadról?
2013. júl. 10. 01:25
 34/40 anonim ***** válasza:

Nem válaszolok egésznap és nem diák munkám van :)

Veled ellentétben,aki nagyon tör fel azon a listán.

Tudod?

A "pontversenyben"

2013. júl. 10. 01:30
 35/40 anonim ***** válasza:
tudja a retek, de már 2 éve itt függök
2013. júl. 10. 01:34
 36/40 anonim ***** válasza:

Mikor megkaptam a macskám, nem igazán akart inni, ezért a neten kerestem "megoldást". Végül ráakadtam erre az oldalra. "2009. szept. 12." a kérdés kiírásának időpontja.

Erre a topicra kb. 2 héttel később találtam rá. Valószínűleg azért maradtam, mert itt van élet, a többi topicnál mindig pangást észeltem.

2013. júl. 10. 03:23
 37/40 Pretty_Fighter ***** válasza:
amúgy Jaguar Warrior-t kitiltották..:D
2013. júl. 10. 11:14
 38/40 anonim ***** válasza:

Én 2 éve vagyok az oldalon. Először akváriummal kapcsolatban vlt pár kérdésem, 1 éve meg nézem az autók/motorok témakört is, úgy fél éve elkezdtem nézni a szexualiás és az egyéb kérdések témakört is most meg pár hete ez a témakör fogott meg. Mostanában ha párt látok együtt, akkor elkap az az érzés, hogy egyedül vagyok és én is szeretnék egy lányt, akit szerethetek és aki szeret, de nem nagyon megy az ismerkedés, ezért olvasgatom itt a kérdéseket, tájékozódok, hogy másnak hogy megy, egyszer hátha nekem is összejön.

18/F

2013. júl. 10. 11:25
 39/40 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2013. júl. 10. 17:18
 40/40 anonim ***** válasza:

pár hónapja :)

és pusztán véletlen találtam ide :D

2013. júl. 11. 21:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!