Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan találtál ide a gyakorira?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan találtál ide a gyakorira?

Figyelt kérdés
És főként erre a topicra :) Mióta vagy résztvevő? Csak érdekel, ki mennyire régi motoros :)
2013. júl. 10. 00:28
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
100%

Jah,amúgy október óta,de csak karácsony óta itt.

Sunset,Jaguar Warrior,Mókusgyilkos

Akkor még ők voltak a legaktívabbak,bár a középső azóta (a lehető legstílusosabban) lelépett.

2013. júl. 10. 00:50
 22/40 anonim ***** válasza:
A régi veteránság odab*sz:D
2013. júl. 10. 01:06
 23/40 anonim ***** válasza:

Igen,szép idők voltak :D

Még csak megfigyelő voltam...még hittem az emberiségben...még nem láttam a borzalmakat...XD

2013. júl. 10. 01:09
 24/40 anonim ***** válasza:
Egy lány miatt tettem fel kérdést, de azóta itt ragadtam. Ez volt kb 3 éve.
2013. júl. 10. 01:10
 25/40 anonim ***** válasza:
Aztán a Világ alája hullott, és elbukott:D
2013. júl. 10. 01:11
 26/40 anonim ***** válasza:
"Te csak elvesztetted az emberekbe vetett hited, azért vagy ilyen." Ha az lány ezt olvassa...
2013. júl. 10. 01:11
 27/40 anonim ***** válasza:
88%
Buboreklany02 téged azért érdekel, ki mióta van itt, mert már mindenki tudja, hogy piszkos módon függővé tett a topic és ezzel próbálod magadat nyugtatni, hogy más sokkal betegebb nálad. De elárulom te is ugyanolyan beteg vagy, mint a toplistások nagy része, akik itt töltik egész napjukat. Inkább azt a kérdést tedd fel, hogy ki mikor fogja itt hagyni a topic látogatását.
2013. júl. 10. 01:12
 28/40 anonim ***** válasza:
Én kb pár héten belül.
2013. júl. 10. 01:15
 29/40 anonim ***** válasza:

Először 13 évesen voltam itt, mikor beírtam a googlera valami lányok bajával kapcsolatos kérdést.

Aztán rá 3 hónapra egy állatos kérdésre kattintottam, és több, 4-5 hónapig csak abban a kategóriára mentem. Aztán 'kinyitottam a szemem' és minden nap feljárok ide.

2013. júl. 10. 01:17
 30/40 anonim ***** válasza:

Igen XD

Mondjuk azt tartom,hogy Jaguar kérdései eddzetek meg a legjobban,amiat tudom,hogy "mindig van lejjebb" XD

27

Téged meg azért érdekel Bubi,mert...mert...mert nincs más?

Jobb dolgod a szánalmas kis életben?

2013. júl. 10. 01:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!