Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan találtál ide a gyakorira?
Figyelt kérdés
És főként erre a topicra :) Mióta vagy résztvevő? Csak érdekel, ki mennyire régi motoros :)2013. júl. 10. 00:28
11/40 anonim válasza:
Telefont akartam venni és a gyakoris kérdéseket dobta ki róla.
Az ezo-n (ami akkor még jó volt) itt maradtam röhögni.
Este csak ez a kategória pörgött,így belenéztem.
Ezen is lehetett röhögni,szóval maradtam.
Aztán már volt aki felfigyelt rám,állítólag "kult" lettem és már nem tudtam szabadulni :D
12/40 anonim válasza:
eleinte tényleg a téma érdekelt de mostmár az esti(kamera)modi mentes órák rabjává váltam!:D
13/40 anonim válasza:
Há' úgy gyüttem', láttam, oszt'... beköltöztem. Itt volt a legmelegebb.
14/40 anonim válasza:
Nem tudtam, hogy van zenefelismerő program a telefonomon, így kénytelen voltam mindig itt kérdezgetni. Meg amúgy is, bármit kerestem vagy tudni akartam, itt mindent megtaláltam.
15/40 anonim válasza:
Szakítani akartam a barátnőmmel aztán be írtam valami agyfasz dolgot, ezt adta ki:D
16/40 anonim válasza:
ezo most viccesebb mint valaha minden 2. kérdés "Na ehhez mit szóltok szkeptikuskáim?"és vmi kamu youtube videó alá....:D
17/40 anonim válasza:
1/2 éve, vmit kerestem, így találtam rá N
18/40 Pretty_Fighter válasza:
Valamit beírtam a google-ba,aztán sokszor kiadta a gyk-t és egyszer felnéztem,körülnéztem és érdekesnek találtam.És itt ragadtam:) 4 éve már:D
19/40 anonim válasza:
Volt régen egy blog ahol az itteni vicces kérdéseket gyűjtötték, először csak azt ismertem valahonnan, aztán regisztráltam is ide, ilyen "Na lássuk, mi ez?" alapon. Ez volt 2010 márciusa körül (kérdést akkor tettem fel először, úgyhogy akkoriban lehetett). Ez a topic meg eleinte nem nagyon érdekelt, az Önismeret volt régebben a kedvencem, de itt van a legtöbb ember, legtöbb kérdés, ez nem annyira kihalt kategória mint a többi ami még érdekel.
20/40 A kérdező kommentje:
köszönöm nektek :)
#9, engem érdekelne a sztori :)
2013. júl. 10. 00:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!