Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találtál már rá itt a gyakorin barátra, szerelemre?
egyik se!
szerelemem van:) barátra meg még nem,volt pár ember akivel beszéltem privibe ,de csak ennyi
Kategória: Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések
???
Kerestem itt is barátot,de csak olyan volt akivel leveleztünk,de megszakadt a dolog,mert messze lakott igy barátság nem alakult ki.
Szerelmem van,és interneten ismertem meg,de nem ezen az oldalon.
Ismerek olyat, aki szerelme talált.
Én csak pár "netes barátot" találtam, msnen szoktunk beszélgetni.
Igen kedves, családi kapcsolatok, ami nem azt jelenti, hogy csak férj- feleség, hanem pl. szülő, testvér és még sorolhatnám.
Egy főnyeremény lehetsz, imádnálak :)
Itt találtam rá a szerelmemre, akivel jóban-rosszban együtt vagyunk.
Imádom és tényleg komoly a dolog. :)
23/L 22/F
Tartalmas kapcsolatokra igen. Virtuális szeretőre is (huhhh, nem is akármilyen:D), és mély, ember lelkét érintő levélbarátságokra (bár személyesen is találkoztunk).
Összegezve: azt tapasztalom, hogy kapcsolatok bárhol, bármikor születnek, irreleváns, hogy hol akadunk össze, a hozzám közel álló személyiségeket megtalálom bármilyen helyzetben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!