Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, aki úgy érzi, hogy sose nem fog kelleni senkinek?
Én is így érzek. Félek kezdeményezni.
19/F
srácok, lányok. amint mondta párral előttem egy illető ne szomorkodjatok, sajnálkozzatok stb, kicsit meg kell változtatni a gondolkodásmódot mert senki se szereti ha depis ember van mellette mert akkor az az ő kedvét is elrontja. kicsit erőltessetek mosolyt magatokra és idővel már nem kell erőltetni :) nem 1-2 hét, hanem hosszabb idő de nálam működött :))
és minden lehetőséget ragadjatok meg mert ha nem akkor már csak azton gondolkozhattok hogy "mi lett volna ha"...ami sokkal rosszabb mint bebukni egy próbálkozást. mind a 2-ben volt részem.
hmm még lányok is? :SS
Én sokáig úgy éreztem aztán fejlesztettem magam, elkezdtem tanulni a pszichológiát. Edzek is, egyre jobban érzem magam :)
van kiút. Brian Tracy-vel kezdjétek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!