Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én gondolom úgy, hogy azok a lányok akik azt mondják magukról, hogy csúnya vagyok meg nem fogok kelleni soha senkinek, csak színlelnek?
Megismertem már 3 ilyen lányt eddig.En Simán összejönnék egy olyan csajjal aki azt mondja magáról,hogy csúnya.Általában ezek 100x Kedvesebbek mint a másik tábor.Szóval nekem az a bajom,hogy ezek a lányok sirassák magukat,de szerintem ők is tudják,hogy akad egy fiú nekik úgyis.Mert ha akarnának pasit tennének is érte.En elfogadom olyannak amilyenek.Mivel nincs csúnya nő szerintem.Csak csúnya viselkedés van.
Tehát volt ez a három leányzó,megismerkedtünk stb.Csak volt egy momentum amit egyikőjük sem mert bevállalni(Akit érdekel privátban le írom mi az.). Szerintem megoldható lenne.Ha azt mondják,hogy:Soha nem lesz pasim,de egy kisebb akadály miatt már nem oké,akkor szerintem megy a színlelés 1000-el.A szerelemben nem lehet akadály.
mi volt az? le akartad teperni oket és nem hagytak? :D
de pedig vannak csunya lanyok, sokszor persze ez csak rinyalas, de teny hogy vannak olyan leanyzok akik a kutyanak nem kellenek.
ebben*
Nem akartam senkit leteperni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!