Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Véleményetek szerint, nagyjából hány cm-től számít magasnak egy ember? Hánytól nagyon magasnak? És hánytól "óriásnak"?
Figyelt kérdés
Én így látom 183-4 cm-es (20 éves) fiúként:
(Kb.:)
Nőknél:
175-től 185-ig: magas
185-től 195-ig: nagyon magas
195-től ... : "óriás"
Férfiaknál:
185-től 195-ig: magas
195-től 205-ig: nagyon magas
205-től ... : "hatalmas/hegy/óriás"
2013. júl. 6. 14:52
1/22 GentLnazi válasza:
178-as magassággal alacsonynak tartom magam :D
Szal Sztem ez relatív
2/22 anonim válasza:
És pont így van ez az OBJECTIVE nézet.
3/22 A kérdező kommentje:
Azért írtam, hogy "véleményetek szerint", mert mindenki másként látja.
2013. júl. 6. 14:55
4/22 anonim válasza:
Sztem stimmel a mércéd.
191cm 17/f
5/22 anonim válasza:
Na szerintem meg ez ami leírtál kb. jöhetett volna a wikipédiából is, annyira reális.
6/22 A kérdező kommentje:
14:57
Nem a Wikipédiából vettem, hanem saját vélemény.
2013. júl. 6. 15:00
7/22 anonim válasza:
ezek szerint mércén aluli vagyok
amúgy ez nem foglalkoztat N
8/22 anonim válasza:
178 cm férfi vagyok,lassan törpének érzem magam.
10/22 A kérdező kommentje:
15:02
Tudom, hogy nem a magasság a lényeges, és fontos.
Amint láthatod, a mércémet a "simán magassal" kezdtem, azért "vagy mércén aluli", de ez nem jó kifejezés rá.
2013. júl. 6. 15:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!