Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Írna valaki egy olyan idézetet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Írna valaki egy olyan idézetet nekem ami nagyjából arról szól: hogy nem számít, hogy néz ki valaki, hanem hogy jó ember-e? (lenn tovább)

Figyelt kérdés
van 1 srác és nekem tetszik, csak nem veszi észre, mondta a barátja h azért lehet mert hogy én sokkal szebb vagyok nála(szerinte)és el sem meri hinni. tény hogy nem egy szépség ez a srác, de engem annyira elvarázsolt a személyiseége h nem is érdekel! és ezt szeretném egy idézet kapcsán atudtára adni...
2010. febr. 3. 21:23
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

bár ronda vagy ám de én szeretlek

sunázz meg gyorsan, vagy kinevetlek

2010. febr. 3. 21:32
 2/14 A kérdező kommentje:
:S
2010. febr. 3. 21:37
 3/14 anonim ***** válasza:
ez k"va jó vers!! Nagy vagy!!! :D:D:D
2010. febr. 3. 21:43
 4/14 A kérdező kommentje:
ja, 1 igazi költő veszett el benne:S
2010. febr. 3. 21:44
 5/14 anonim ***** válasza:

xd... nem tudok, de szerintem ez kicsit fura dolog... vagy várj költök egyet: Ha szemed rút

orrod csúf

nem számít!

lelked minden akadályt hárít!

egész bensőd lenyűgöz.

nem számít, orrod és szemed,vagy a testbűzöd.

2010. febr. 3. 21:48
 6/14 anonim ***** válasza:
ASDelmagad ba_szki xD
2010. febr. 3. 21:49
 7/14 anonim ***** válasza:

Nem számít, hogy nézel ki hanem az, hogy jó ember vagy...

Tessék xD

2010. febr. 3. 21:51
 8/14 A kérdező kommentje:

na oké, én találtam párat ,ti melyikre szavaztok:

1.Ha valaki szomorú, szép sem lehet. A gondolatai is megszépítik vagy elcsúfítják az embert.

2.Tanulj szerénységet, örülj a szépségnek, s ne várj tőle mást, mint amit adhat. Az élet melegségét pedig keresd másutt; a szépség hideg láng, nem lehet melegedni mellette.

3.Te nem tudod, hogy mily szép, amit adtál,

és nem tudod, hogy szebb vagy önmagadnál.

4.Csupa szépség közt és gyönyörben járván

mégis csak arra fogsz gondolni gyáván:

ez a sok szépség mind mire való?

2010. febr. 3. 21:55
 9/14 anonim ***** válasza:
szerintem nem feltétlenül kell a srácnak a tudtára adnod hogy te sem tartod jó pasinak! Ha már idézetet akarsz akkor szerintem a 3. a legjobb, de akármelyik más is jó lesz ami arról szól h kell neked! :)
2010. febr. 3. 22:00
 10/14 anonim ***** válasza:

de ha ilyen izével oda állsz nem néz majd hülyének ba_szki h pl. úgy veszi le h "szal csúnya vagyok" ..

engem ezzel rohadtul meg bántanál-.-

2010. febr. 3. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!