Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért mondja mindenkinek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondja mindenkinek, hogy féltékeny vagyok rá?

Figyelt kérdés

N/35

A barátnőmmel (H) a válásom környékén ismerkedtem meg, mivel ő is elvált volt többször találkoztunk, kávéztunk, beszélgettünk, hamar megkedveltük egymást. Úgymond együtt kászálódtunk ki a rossz közérzetből. Ennek már 12 éve. 2 éve megismerkedtem a párommal, össze is költöztünk, született gyermekünk is. Boldog vagyok. A barátnőmnek azóta voltak rövidebb- hosszabb kapcsolatai. Mindig mindent megbeszéltünk, olyan volt, mintha a testvérem lenne. De mióta a párommal vagyok, és kiderült, hogy babánk is lesz, azóta hanyagol. Nem hív, nem jön. Ha én hívom, sosem ér rá. Már 3 hónapos a kicsi, és még el sem jött megnézni. Mindig talál valami kifogást, hogy miért nem tud eljönni. Legutóbb is elhívtam, bele is egyezett. Egész délután vártam, mégsem jött, majd kiderült, hogy este 8 után tervezte a látogatást. Megkértem, hogy akkor halasszuk el. Mi este már eltesszük aludni a kicsit, vacsorát főzök, addig a párom olvasgat a konyhában, közben beszélgetünk, együtt eszünk... Nálunk ez ilyen szokás. Nem szeretjük, ha ilyenkor zavar bennünket valaki.

Nemrég megtudtam egy másik barátnőmtől, hogy (H) barátnőm azt mondja mindenkinek (az ő barátainak, közös ismerőseinknek), hogy én mindig csak akkor hívom el, ha nincs otthon a párom, mert én féltékeny vagyok rá, pedig ő sosem csábítaná el az én szerelmemet. Ezért inkább nem is jön hozzánk. Le vagyok döbbenve.

Az igaz, hogy sosem hívtam el, ha szórakozni mentünk barátokkal, mert a párom és a párom barátai ki nem állhatják, mert nem tud viselkedni.

Már próbáltam vele beszélni erről, felhívtam, és mondtam neki, hogy én nem vagyok rá féltékeny, ne gondolja ezt, erre nevetett a telefonba, hogy nincs ezzel baj, mindenki tudja, hogy féltékeny típus vagyok, én ilyen vagyok, ő elfogadja. Majdnem felrobbantam, olyan mérges voltam.

Nem tudom mit tegyek, de így el fog veszíteni.

5 évvel ezelőtt is volt egy kapcsolatom, az akkori barátom kedves volt vele, de csak miattam, erre ő ezt úgy értelmezte, hogy neki is udvarol, és meg is jegyezte, hogy a srác eldönthetné végre, hogy melyikünket is akarja. Mikor ezen bepipultam és nem kerestem egy hónapig, akkor is ezt magyarázta be magának, hogy én betegesen féltékeny vagyok rá. Pedig Isten lássa lelkem, hogy nem így van.

Mi a véleményetek? Ti mit tennétek a helyemben?

2013. júl. 5. 08:22
 1/5 anonim ***** válasza:

Phúha, ez a szarkavarók királynője. Van egy pár bszatlan banya a családomban de ez mindegyiknek túltesz.

Az a baj, hogy addig amíg egy helyen laktok, addig meg fogja találni a módját, hogy felidegesítsen, és bosszantson.

Nekem az apám volt felesége volt ilyen, iszonyú rosszindulatú volt, ne menjünk bele, de mindennek lehordta apámat.

Ez csak akkor szűnt meg valamennyire, amikor munkahelyet váltott, véglegesen a szarkavarás meg akkor, amikor meghalt.

Kétséged se essen afelől, hogy másféléket is mondd a hátad mögött, talán jobb is, ha nem is tudod.

Rá kell hagyni, csak az a baj, hogy elő fog rukkolni valami más szarsággal.

Rosszindulat, nem bírja elviselni, hogy "jobban megy" mint neki.

Az anyámnak a rokonai voltak ilyenek, iszonyatosan keverték a szart, mert sokkal jobban alakult a sorsunk mint nekik.

Gondolom ez bssza a szemét.

Nem tudsz mit tenni, te magadtól ne keresd őt, és kerüld el, de készülj fel, meg fogja találni a módját, hogy idegeljen.

Apám volt feleségé is hasonló lehetett, mindenki utálta, a környezete is, és ahogy te is mondtad azért mondom, hogy hasonló lehet vele, mert a párod barátai és a párod se nagyon bírja.

Apám se gondolta szerintem, hogy ilyen dög lehet idővel valaki.

Hidd el nekem, ez merő rosszindulat, ami árad belőle, tudja is, de ebben éli ki magát.

2013. júl. 5. 08:34
 2/5 anonim ***** válasza:
Bocs a helyesírási hibákért, nem aludtam, illetve a munkahelyváltás városváltást is magába foglalt, szóval nem volt a közelében.
2013. júl. 5. 08:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a nő nem egészen komplett, lehet jobban is járnál, ha lazulna a kapcsolat...
2013. júl. 5. 08:59
 4/5 A kérdező kommentje:
A párom valóban ki nem állhatja, őt hamarabb ismerte, mint engem, mert még tinédzser korukban egy lakótelepen laktak. Mindig mondja, hogy H mindig hazudik, még akkor is, ha kérdez. A kapcsolatunk elején mondogatta is, hogy jobb lenne, ha nem barátkoznék vele. Elmeséltem neki, hogy sokat köszönhetek neki, 12 évvel ezelőtt mikor váltam szinte csak ő volt mellettem, aki segített elfelejteni a nagy csalódást, de szerinte ez már rég volt, és hogy én már azóta 100-szorosan visszaadtam neki az akkori jóságát, és nem kéne hagynom, hogy lelkileg élősködjön rajtam, vagy manipuláljon a hülyeségeivel. Párom szerint naiv vagyok, mert a barátnőm nem őszinte velem, és csak azért mondja mindig azt, amit hallani akarok, azért kedves és megértő a szememben, hogy közel tarthasson magához, és rátelepedhessen az életemre. Szerinte ő akkor volt boldog, ha én panaszkodtam neki, az én fájdalmaimból táplálkozott. Most pedig, mikor nekem jó, mellőz, nem keres, és 1000%-ra veszi, ha újra bajban lennék, ő lenne az első, aki ott teremne, de ez nem azért van így, mert rendes ember, hanem élvezkedik mások balsorsában, mivel akkor eltörpül az ő saját nyomora, és hogy én vagyok a buta, mert azt hiszem, hogy ő nagyon rendes, mert segíteni akar.
2013. júl. 5. 09:06
 5/5 anonim ***** válasza:
Párodnak szerintem igaza van...
2013. júl. 5. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!