Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbeszeltuk a baratnommel, hogy lefekszunk. A baratom feltekeny lett, mit csinaljak?
Jogosan, nem gondolod?
Ajánld fel neki, hogy őt is beveszitek.
Ez ennyire durva lenne? Van egy kép mikor is a barátnőm és egy barátnője smárolnak. Jártunk mar mikor keszult a kép. Akkor most meg csalt?
Ez szerintem nem meg csalás. Miért lenne az? Ha többet érezne iránta, mint irántam, akkor lenne baj. Különben meg mindenki beszélje ezt meg a párjával, hogy hol a határ és ne a közvélemény legyen a mérvadó.
Szerintem
Nem erzem magam betegnek :-) A kérdező csak kíváncsiságból szeretné kipróbálni. Tegyük fel, hogy jobb neki úgy. Mi lesz a vége? Lezbikus esetleg bisex. Nem tervezett minden másnap eljárni a másik lányhoz.
Lány lánnyal az szrintem szép, de ha nem is szép csúnyának egyáltalán nem mondanám. A fiú fiúval már visszataszító, bár egyre többen néznek ki melegnek mert az a divat meg a tv is azt mutatja...
Mit tud csinalani 2lány? :-D
8-as vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!