Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ciki vagy felhaborito ha lezbikus vagyok es a baratnommel nyilvanosan is csokolozunk?
Figyelt kérdés
2013. márc. 29. 14:24
2/18 anonim válasza:
Hogy ciki-e azt Te érzed. Más részéről csak megbotránkoztató lehet,de hát mindenki azt csinál amit akar,ehhez senkinek semmi köze,max. álljon arrébb.
3/18 anonim válasza:
Tőlem csináljátok, csak ne előttem! Köszi! L
4/18 anonim válasza:
Nyilvánosan... az egy dolog, de milyen mértékben, mennyi-
ségben.
Barátnővel találkozásnál, elválásnál 1-1 csók, ami nyil-
vánosság előtt is... de többet nem igazán szeretek kivin-
ni az utcára... Az mégis csak magánügy.
5/18 anonim válasza:
Én buszon láttam délután hogy 2 csaj smárolt egymással. idegesítő volt mert ha nem is néztem oda hallottam ahogy cummognak. Szal lehetőleg ne olyan helyen ahol azért vannak na és persze ne elöttem.
21/F
7/18 anonim válasza:
Szerintem az is gusztustalan, amikor a nyílt utcán a heterok nyalják falják egymást. Az is magánügy, az egy dolog, hogy elfogadott ettől függetlenül még idegesítő.
8/18 anonim válasza:
Az is ciki, hogy lezbikus vagy és nem leszbikus.
9/18 anonim válasza:
attól függ, ha úgy csináljátok mint nagyon sok hetero pár, hogy a villamos másik végébe is jut a nyálból meg a cuppogásból, akkor undorító, ezt rühellem pasi-csaj között is. önmagában azzal egyáltalán semmi baj nincs hogy lányok vagytok, aki ezért beszól az menjen a francba.
10/18 anonim válasza:
Egyik sem... de jobb lenne, ha nem reklámoznátok! Nem szeretem a nyilvánosan nyalakodókat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!