Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni, ha féltékeny rám a legjobb barátnőm?
Az a helyzet, hogy idegesíti,ha a pasik velem többet foglalkoznak, ha tetszem valakinek.
Látszik rajta ( be is ismerte később, hogy féltékeny), hogy szinte örül, ha nem jön nekem össze a dolog valakivel. Ha akad egy srác, aki többet szeretne tőlem, akkor azt a srácot kapásból nem bírja...
Neki is akadnak udvarlók, de igazság szerint a legtöbbje csak szexelni szeretne vele. Aki meg nem, azt lekoptatja, mert nem érez irántuk semmit.
Nálam viszont, általában normális kapcsolatot szeretnének, nem csak szexelni.
Mit lehet ezzel kezdeni? Már egyre jobban az agyamra megy..
Én teljesen olyan vagyok mint a barátnőd. Nekem sose jut egy rendes fiú. Neki meg tökéletes élete és nem csak fiúk terén. Én meg irigy vagyok rá.
Magamból kiindulva: nem tudsz mit tenni, nem fog megváltozni max ha talál egy rendes pasit magának.
Ha nagyon nem bírod elviselni szép lassan szakítsd meg vele a kapcsolatot. Mást sajnos nem nagyon tehetsz.
Én szívemből kívánom neki,hogy találjon végre egy rendes pasit,aki úgy szereti ahogy megérdemelné..
Barátok vagyunk,de az utóbbi időben kikészít ezzel a féltékenykedéssel. Eddig ez nem volt jellemző. Csak mióta véget ért a több éves kapcsolatom. Egyre durvábban jön már ez elő nála.
Igen, mióta észrevettem, ezt a dolgot, azóta igyekszem nem ezekről a dolgokról beszélni neki. De sokszor meg ő kérdez rá, hogy na mi van most xy-nal, (akivel alakul most a dolog) és hát olyankor elmondom, hogy találkoztunk, megvagyunk.. Tudom, hogy nem tetszik neki, de hát most nem tudom, mit tehetnék.
Szóval ezzel van a legkevesebb gond, hogy ne "ömlengjek".
A nagyobb baj, hogy látja, mikor valaki odajön hozzám, csak beszélget velem, semmi extra és hím nemű.. De velem többet beszél mint vele..Ez is probléma.
Most ilyenkor is mit csináljak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!