Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Féltékeny vagyok a négerekre/f...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Féltékeny vagyok a négerekre/félvérekre! Jogosan?

Figyelt kérdés
Azt veszem észre, hogy a mai lányok megőrülnek a négerekért és a félvérekért. Engem ez nagyon féltékenységgel tölt el, biztos jobban csajoznak vagy nem tudom. Szerintem egy ilyen félvér srác például könnyebben csajozik mint egy átlagos magyar srác. Jogos a féltékenységem?
2013. jún. 30. 20:25
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
29%
Nem a személyiségükért vagy a stílusukért vannak oda. Hanem a fekák urban legendként terjesztett 25-30 centis bráneréért. A nők meg mind ribik nagy farok vagy sok zseton... És szinte mindet megqrhatod pár szentfazekat meg karrieristát leszámítva
2013. jún. 30. 20:27
 2/22 anonim ***** válasza:

jogos!

mivel itt a többség fehér, ezért egy lánnyal jó sok fehér kib..szott már, így abban reménykednek, hátha egy félvérrel, feketével jobb, hogy ők nem olyan cserépedények.

ezért akarok most énis feketével összejönni, hogy kitapasztaljam, rendesebb-e és tényleg jobb-e velük.

2013. jún. 30. 20:29
 3/22 anonim ***** válasza:
Nincs alapod rá, mert kevés magyar nő kerül kapcsolatba ilyen csávókkal, hiába keménykednek az ellenkezőjével.
2013. jún. 30. 20:29
 4/22 anonim ***** válasza:
az olyan lány aki a nagy farka miatt bukik egy négerre csak simán pic sa ... az ilyenek minek kellenek neked?A maradék 10-20% megmarad nekünk.
2013. jún. 30. 20:30
 5/22 anonim ***** válasza:
77%

Én tudod mit gondolok ?

Van egy aberrált kérdező akinek a hőn szeretet nője egy néger fiúval lépett le vagy őt választotta és bosszúból esetleg nagy bánatába a fehér JÓLELKŰ,KEDVES,ARANYOS,CSODÁS fiúcska ide hány naponta 20 kamu négeres kérdést.

amiben szidja a nőket és értetlenkedik hogy mekkora divat lett a hogy mai lányok mért szeretik a négereket..

2013. jún. 30. 20:30
 6/22 anonim ***** válasza:
Én egyáltalán nem vagyok féltékeny rájuk :P
2013. jún. 30. 20:31
 7/22 A kérdező kommentje:

Merry Christmas!

Nem tudom miről beszélsz, nem ismersz, én csak feltettem egy kérdést, ha nem tudsz hasznosat írni akkor ne írj semmit!

2013. jún. 30. 20:34
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
boldog karinak igaza van!
2013. jún. 30. 20:36
 9/22 anonim ***** válasza:
A féltékenység sose jogos. De érthetőnek érthető. Mondjuk hozzá teszem, ez alapján a logika alapján féltékeny lehetnél a kínaiakra, az ukránokra, a vakondokra, a lepkékre meg a műanyag vibrátorokra is, mert mindegyik vonzóbb jelenség, mint te, aki már minden bizonnyal legalább harmincadik kérdésed teszed fel az élet igazságtalanságait firtatva, és igazságot követelve az élet bíróságaitól. Ha arra vársz megerősítést, hogy gyökér vagy, akkor tőlem megkapod - egy feltétellel, elfogadod és hajlandó vagy abbahagyni ezt. Ugyanis amíg az próbálod bebizonyítani, hogy hátrányban vagy, addig nem lesz sikered. A sikerhez vezető út amúgy is göröngyös, és nem sokat segít az, hogy az ellenkező irányba rohansz.
2013. jún. 30. 20:36
 10/22 anonim ***** válasza:
59%
Egyértelmű miért vagy írigy: a fekák méteres bránere miatt. Ez érthető, mert a csajok mint légy a sz***a reppennek rá minden f***ra ami "huszonkettőn" felül van.
2013. jún. 30. 20:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!