Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Féltékeny vagyok a négerekre/f...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Féltékeny vagyok a négerekre/félvérekre! Jogosan?

Figyelt kérdés
Azt veszem észre, hogy a mai lányok megőrülnek a négerekért és a félvérekért. Engem ez nagyon féltékenységgel tölt el, biztos jobban csajoznak vagy nem tudom. Szerintem egy ilyen félvér srác például könnyebben csajozik mint egy átlagos magyar srác. Jogos a féltékenységem?
2013. jún. 30. 20:25
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Értékelem "az utolsó" válaszát, de ez egy olyan oldal ahova kérdéseket lehet kiírni, ha a moderátorokat nem zavarja akkor semmi gond. És szerintem az én kérdéseimnél is van lejjebb, például egy f*asz méretes kérdéshez mindenki olyan buzgóan ír ahogy csak tud. Lehet gáz hogy itt féltékenykedek, csak pár értelmes választ szeretnék azért, hogy ez abba maradjon. És ha csak az értelmes kérdéseket díjazzátok akkor írjatok azokhoz.
2013. jún. 30. 20:39
 12/22 anonim ***** válasza:

Én nnem vagyok.

Sőt, szerintem undorítóan néznek ki.

Ha választhatnék hogy maradok ilyen,vagy leszek olyan, akkor maradok ilyen.

Szerintem a feketéknek gyárilag csúnya a feje,irritáló a színe is.

Legalábbis így szerelem-szex szempontból.

2013. jún. 30. 20:42
 13/22 anonim ***** válasza:
Nagy divat lett egzotikus népekkel kavarni, minden felértékelődött,az arab,a néger,a kínai,a roma, csak ne fehér magyar legyen.
2013. jún. 30. 20:43
 14/22 anonim ***** válasza:
Figy, ez az egész annyiról szól, hogy nálunk a négerek(meg mindenféle cigány népség, spanyolok, olaszok, mexikóiak) afféle egzotikus dolognak számítanak, amire buknak a nők. De ha elmész pl. Mexikóba, európai, fehér emberként ugyanazt tapasztalod, mint itthon a négerek: le sem tudod vakarni magadról a sunákat.
2013. jún. 30. 20:45
 15/22 anonim ***** válasza:

A cigány mióta egzotikus? Magyarországon nagyon közönségesnek számítanak (sajnos)

2013. jún. 30. 20:57
 16/22 anonim ***** válasza:

" És ha csak az értelmes kérdéseket díjazzátok akkor írjatok azokhoz."

Én azt hittem, ahhoz írok. Különben én komolyan gondoltam hogy hajlandó vagyok meggyőzni téged, hogy esélytelen vagy. Vagy nem ezt szeretnéd?

2013. jún. 30. 21:03
 17/22 anonim ***** válasza:
Gyertek Debrecenbe, itt minden szép lány összejön egy feketével, ellenben egy fekete csajjal sem láttam még fehér fiút, férfit. Na vajon miért?
2013. jún. 30. 21:15
 18/22 anonim válasza:
Te is fura vagy kérdező o.O miért csajoznék jobban?? Félig dél-amerikai vagyok (ecuadori) apumnak a bőre színe sötétebb de én hófehér vagyok. Jah am ha bevetném a tipikus latin-amerikai stilust rózsát a számba gitárt a kezemebe biztos meghóditanék egy seregnyi lány xD
2013. okt. 1. 18:43
 19/22 anonim ***** válasza:

Elég ha "megvillantod" a 22 centis farkadat. Az "őshazában" úgyis így csinálták...

2013. okt. 2. 11:07
 20/22 anonim válasza:
Ink nem :P milyen őshaza??
2013. okt. 2. 15:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!