Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Nektek mennyire vonzó a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nektek mennyire vonzó a tetoválás egy lányon, szerintetek az enyém jól néz ki?

Figyelt kérdés
[link]

2013. jún. 29. 00:33
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:

ma 11:31

Pfffff Baz+!

Mikor megnyitottam a képet,elkezdtem öklendezni!!!

Az tényleg nagyon gusztustalan,ha vki kéretlenül a f..szát küldözgeti....ilyet az oláh cigányok szoktak max......

2013. jún. 29. 11:56
 42/49 anonim ***** válasza:
Alapvetően szeretem a tetoválásokat nőkön. De ez nem tetszik. Háton meg vállig felkaron szeretem a rajzokat.
2013. jún. 29. 12:33
 43/49 anonim ***** válasza:
67%

Huh, Ferike tényleg elővehetne egy helyesírási kézikönyvet, el sem lehet olvasni, amit ír.

Ez meg tipikus, hogy felteszel egy kérdést, és csak annak a válaszát fogadod el, aki igazat ad neked.

2013. jún. 29. 12:35
 44/49 anonim ***** válasza:
El se olvastam a tobbi kommentet, de mar igy is biztos vagyok benne hogy volt utalas a kezeden levo love es a kezimunka kozti szoros kapcsolatra. Amugy jo, tetszik.
2013. jún. 30. 19:32
 45/49 anonim ***** válasza:
ránéztem a love feliratra, és egyből szerelmes lettem..amúgy tök semmitmondó, de ez nem az én dolgom. amúgy annyira le fogják szarni, ezt a 2 centis tetkót, mint a huzat, senkit nem fog érdekelni, nem emiatt fog vagy nem fog járni veled bárki
2013. jún. 30. 19:49
 46/49 anonim válasza:
olyan, mint ha csak azért csináltattad volna, hogy legyen tetoválásod, semmi értelme szerintem
2013. jún. 30. 19:51
 47/49 anonim ***** válasza:

hát ez így elég kevés,és pici.

persze lehet,hogy hozzád ez illik...

na most tegyük fel,hogy csak és kizárólag tetoválás alapján csajozok akkor én egy nagy tetkoval rendelkező lányt keresnék.

2013. júl. 5. 13:56
 48/49 anonim válasza:
Nem szeretem azokat a tetoválásokat, amelyek nem eredetik és ez szerintem nagyon elcsépelt.
2013. júl. 6. 12:49
 49/49 anonim ***** válasza:

Inkább írtad volna oda alkoholos filctollal, hetente újraírod azt kész.

Szerintem már unalmas, minden 3 lányon van egy Love, vagy valami hasonló tömegtetkó.

2013. aug. 12. 22:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!