Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annak aki még ébren van: Fiúk! Tetoválás a lány testén előny vagy hátrány? (Több tetoválás, de azért nincs tele az egész teste. )
Figyelt kérdés
2013. máj. 31. 03:14
1/22 anonim válasza:
Csak ne "rib@nc rendszám" legyen.
Amúgy lehet előny is,pl. Kat Von D
2/22 anonim válasza:
Nekem kifejezetten tetszenek az olyan lányok, akiken van tetoválás. De nem a tipikus pillangó, vagy egyéb ilyen állatokra gondolok.
A test egészén egy jól elhelyezett cseresznyefa tetoválás nálam mindent vinne :)
pl: [link]
3/22 anonim válasza:
Engem 1-2 tetkó még nem zavar, de ha már széttetovált az nem tetszik, na meg az sem mind1 ugye, hogy milyen tetkói vannak :).
4/22 anonim válasza:
Nekem nem tetszik. Maximum kicsi, diszkrét legyen, de inkább az sem. Ez az én ízlésem. Nem kötelező!
5/22 A kérdező kommentje:
Milyen az a r*banc rendszám?!
2013. máj. 31. 03:18
6/22 anonim válasza:
7/22 A kérdező kommentje:
6-os, nagyon vicces. :-P
2013. máj. 31. 03:20
8/22 anonim válasza:
A derékon egy nonfiguratív jel.
Ha van,akkor bocs :D
De ez olyan,mint az Iphone. Nem rossz,csak azok tették azzá,akiknek van.
9/22 A kérdező kommentje:
Nem, olyanom nincs, hál'istennek. :-)
2013. máj. 31. 03:23
10/22 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!