Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek mennyire vonzó a tetoválás egy lányon, szerintetek az enyém jól néz ki?
2013. jún. 29. 00:33
12/49 anonim válasza:
nekem a tied nem jön be. olyan semmitmondó....de ha van egy jó csaj és szép ötletes tetkó rajta az vonzó csak ne legyen túl sok. de azért ennél lehet több
13/49 anonim válasza:
mit mondjak, még mindig jobb mint a Belive ma már mindenkin az van pf
14/49 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik... ne törödj senkivel elég ha neked tetszik, tiéd, rajtad van :) sokan csak irigykednek mert anyuci nem engedi megcsináltatni vagy nincs rá kesh ;)
15/49 A kérdező kommentje:
ma 00:43
Nálad a pont!! :D
Végre egy értelmes hozzászólás :)
Igaz várni kellett rá,de csak jött.....
2013. jún. 29. 00:45
16/49 anonim válasza:
14
Hűha, lebuktunk.
De az is lehet, hogy csak van ízlésünk.
17/49 anonim válasza:
jól néznénk ki ha mindenkinek ugyan olyan lenne az izlése.. jo ez igy :)
18/49 A kérdező kommentje:
"De az is lehet, hogy csak van ízlésünk."
Ezek szerint nem sok.....a párom szerint szép,pedig ő nem tolerálja a tetoválásokat,az ő véleménye 100x jobban számít,mint idegeneké,csak kíváncsiságból tettem fel a kérdést :D
2013. jún. 29. 00:47
19/49 anonim válasza:
Igen!
Nagy szerencse hogy nem egyforma az ízlésünk 60%-os!
Abszolút neked van igazad!
20/49 anonim válasza:
Jó persze, van aki szerint egy kupac teveszar is szép.
Azok szerint biztos ez a tetkó is ízléses.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!