Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Nektek mennyire vonzó a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nektek mennyire vonzó a tetoválás egy lányon, szerintetek az enyém jól néz ki?

Figyelt kérdés
[link]

2013. jún. 29. 00:33
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:

#30 Az egészet?:DDD

[link]

'ijen'?!? Nem mondod, hogy ez nem szúrja ki a szemed.

2013. jún. 29. 01:38
 32/49 SzilKa ***** válasza:
Ezt egyáltalán szalonban csinálták? Nem túl precíz munka :/
2013. jún. 29. 02:06
 33/49 anonim ***** válasza:
Egy lányon züllöttséget sugároz bármilyen tetkó.
2013. jún. 29. 05:42
 34/49 A kérdező kommentje:

ma 05:42

Züllöttséget?!

Nem mondod komolyan? :D

2013. jún. 29. 08:11
 35/49 anonim ***** válasza:
Imádom az ilyen tetkókat (ujjon egy kis felirat), de ne haragudj, nekem is azt kell mondanom, ennek egyszerűen semmi értelme... Én úgy gondolom egy tetoválás bírjon valamilyen jelentéstartalommal, lévén, hogy valószínűleg egy életen át viselni fogod.
2013. jún. 29. 10:58
 36/49 anonim ***** válasza:

Nekem nem tetszik, szinte mindenkinek ilyen van, semmi fantázia...

ráadásul SP-nek, és Puskás Petinek is ugyan ilyen van.

2013. jún. 29. 11:00
 37/49 anonim ***** válasza:
79%

Neharagudj, de bosszant amikor semmitmondó 2 centis szöveget, mintát magára varratva valaki tetovált lánynak/fiúnak tartja magát.

Egy tetoválás a művészi munkánál kezdődik, ez minden csak nem az....

De azt remélem tudod, hogy fél év múlva egy megkopott szürkés maszat lesz a helyén az ujjadon ;)

2013. jún. 29. 11:21
 38/49 anonim ***** válasza:

Igen, züllöttséget. Kettyósságot. Önbizalomhiányt. Rossz gondolkodásmódot stb.. Komoly kapcsolatra kizáró ok a tetkós lány. Főleg jól látható helyen egy love (vagy lóvé?) felirat. Ez egyértelműen defektes jellemre vall. Bocs.

Viszont laza kapcsolatban nem zavar.

2013. jún. 29. 11:25
 39/49 ferike19 válasza:
28%
na fehyelj ez az oldal nem arol szol hogy ki ir pontoson én se irtam aszt neked hogy mijen roszul sz......pol meg aszt se hogy rád meg egy jo nagy f......szt kéne tetoválni ugy hogy k....lsz mert te se vagy külömb
2013. jún. 29. 11:32
 40/49 anonim ***** válasza:

Viselni fogom életem végéig,szerintem nem volt hülyeség, több embernek mutattam,és nekik is tetszett.

A többi rossz kommentelö meg csak irigy,tény és valóság.

Nem arra vagyok kiváncsi hogy milyen rossz kommenteket irtok,hanem arra hogy jó,vagy nem.

Ennyi de ezek szerint itt a kommentelö 90%-a 14-15-16 éves gyerköcök lehetnek.

2013. jún. 29. 11:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!