Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek mennyire vonzó a tetoválás egy lányon, szerintetek az enyém jól néz ki?
ma 05:42
Züllöttséget?!
Nem mondod komolyan? :D
Nekem nem tetszik, szinte mindenkinek ilyen van, semmi fantázia...
ráadásul SP-nek, és Puskás Petinek is ugyan ilyen van.
Neharagudj, de bosszant amikor semmitmondó 2 centis szöveget, mintát magára varratva valaki tetovált lánynak/fiúnak tartja magát.
Egy tetoválás a művészi munkánál kezdődik, ez minden csak nem az....
De azt remélem tudod, hogy fél év múlva egy megkopott szürkés maszat lesz a helyén az ujjadon ;)
Igen, züllöttséget. Kettyósságot. Önbizalomhiányt. Rossz gondolkodásmódot stb.. Komoly kapcsolatra kizáró ok a tetkós lány. Főleg jól látható helyen egy love (vagy lóvé?) felirat. Ez egyértelműen defektes jellemre vall. Bocs.
Viszont laza kapcsolatban nem zavar.
Viselni fogom életem végéig,szerintem nem volt hülyeség, több embernek mutattam,és nekik is tetszett.
A többi rossz kommentelö meg csak irigy,tény és valóság.
Nem arra vagyok kiváncsi hogy milyen rossz kommenteket irtok,hanem arra hogy jó,vagy nem.
Ennyi de ezek szerint itt a kommentelö 90%-a 14-15-16 éves gyerköcök lehetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!