Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek mennyire vonzó a tetoválás egy lányon, szerintetek az enyém jól néz ki?
Nekem erről csak a puskázás ugrik be XD
Mindig így írtam fel,így zárt tenyérrel nem látszódik és ha megvan,akkor ökólbe szorítod a kezed és leizzadod XD
Ez még a vállalható kategória, szexis. Nem annyira feltűnő és későbbiekben sem okoz olyan nagy problémát az eltávolítása.
Ezzel még semmi baj sincs.
De legyen az lány/férfi, túlságosan feltűnő helyre, pcsanagy tetkókat varratni, na az már számomra visszataszító. Mintha mással nem tudna kitűnni.
A börtönviselteknél lehet, hogy menő a szétvarratott test. Az életben és párkeresésben leginkább hátrány.
Akár még tetszene is, ha a lánynak az eredetisége jelenne meg benne. Idáig egy volt ami tetszett lánynak a hasának valamelyik oldalától kis tappancsnyomok vezettek le a bikini alsóig, és még nem tudom meddig.
Ez nem tetszik.
17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!