Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bosszút álljak ezért?
11:39
Jaj istenkém, ne okoskodjál már annyit..:D Nem bírom az ilyen embereket, akik azt hiszik sokkal különbek a többinél. Képzeld el egyetemre járok. Nem vagyok kevesebb nálad. Igen, bejártam nyelvtan órákra is. Az egy dolog hogy írta. Az meg egy másik dolog, hogy nem a nyelvtani hibákat keresem a mondatokban, hanem megpróbálom a véleményemet elmondani ezen az oldalon. Mivel teljesen érthető a szöveg, így képes voltam megérteni, de látom TE nem.. Ez viszont már nem az én bajom, de akkor gondolkodjunk is el azon, hogy ki a különb a másiknál?
kedves kérdező: azt ajánlom, de melegen, hogy minden indokodat írd le egy hosszú levélbe, és tedd meg a szerinted elképzelhető legdurvább és legkeményebb bosszút.
az igen jó lesz. 12 évesen itt ugrabugrálsz és gyilkossággal(!!!) fenyegetőzöl...
pffff
és te úgy véled, a nővéred (aki TIZENHÁROM éves mindösszesen) éretten és okosan gondol arra hetedikes korában, hogy szerelmes és le akar feküdni a szerelmével? és meg is teszi mindezt?
hát miről is folyik itt a csevej valójában...?
mi az, hogy több ember ne írjon?
ha nem akarod, hogy írjanak az emberek, akkor minek teszel fel kérdést a gyakorikérdéseken?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!