Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elegem van, hogy minden lány nyominak, rondának tart, akkor hogyan álljak bosszut rajtuk, ha úgysem lehetek már sosem boldog a külsőm miatt és a felszínes lányok hatalmas igényeinek sem tudok megfelelni?
"és a felszínes lányok..."
miért nem keresel egy olyat aki nem az?
most azért akarsz bosszútálni rajtunk nőkön mert nem nézel ki jól? :D
szerintem old meg az önértékelési problémádat és ne legyél bunkó már bocsi de lehet, hogy nem is a külsőddel van a baj hanem alapból a természeteddel
szerintem azzal állhatsz a legjobban bosszút, hogy most összeszeded magad, nekiállsz tanulni. Egy jó végzettséggel, diplomával a kezedben, jó pozícióban jó sok pénzzel a zsebedben hidd el hogy lesz neked szép, alázatos barátnő!
Lehet, hogy pont az aki most kinevetett.
Arról nem beszélve, hogy Te is sokat változol még az élet folyamán, lehet, hogy 40 éves korodra észveszejtően sármos leszel.
9. http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szuzesseg__3976..
Szerintem ezt gondold át jobban....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!