Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha elegem van, hogy minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha elegem van, hogy minden lány nyominak, rondának tart, akkor hogyan álljak bosszut rajtuk, ha úgysem lehetek már sosem boldog a külsőm miatt és a felszínes lányok hatalmas igényeinek sem tudok megfelelni?

Figyelt kérdés
2013. febr. 9. 15:52
1 2
 11/13 anonim válasza:

jajj elnézést...az előttem szóló felnyitott a szemem! akkor tényleg nincs más, csak az önsajnálat!

viszont ha a tanulásnak mint kiderült semmi haszna, legalább próbáld meg megerősíteni magad- nem, nem arra gondolok, hogy menj le a kondiba, tömj magadba egy rakás szteroidot és víztől hólyaggá duzzadt majd grillre szolizott testeddel hódítsd a csajokat- inkább tegyél magadban rendet.

Legtöbben nem vagyunk világszépek mégis megtaláljuk a társunkat. Csak türelmesnek kell lenni.

Fiatal koromban én is sokszor éreztem magam bénának, csúnyának még olyan is volt, hogy sms-ben szakítottak velem mert még arra sem vette az illető a fáradtságot, hogy a szembe nézzen és úgy mondja meg, hogy tulajdonképpen sose tetszettem csak arra kellettem stb.

Az se jó ha áltatnak egy darabig...

Sz@r volt, átéltem és ma szentül hiszem h az akkor csak megerősített, szükségem volt rá, hogy érett, magabiztos felnőttként ma bárki elé kiálljak a véleményemmel, hogy ne bántson ha valaki mást gondol, ha visszaszól, támad vagy akár megaláz.

Nem sajnálkozok, visszaszólok ha kell és csakis a számomra fontos emberek véleményére adok.

Ha jól belegondolsz, tényleg olyan jók azok a lányok?

Megérik az önmarcangolást? Pfff...nem hiszem.

Fogadjunk hogy az egyiknek kócosak a fogai a másik kövér a harmadiknak meg nincs melle. (ha ezen jót röhögsz már megérte ide írnod és h válaszolgattunk)

28/L

2013. febr. 10. 16:44
 12/13 LeftBehind ***** válasza:

Hé,nem azt mondom,hogy a tanulás vagy egy jól fizető munka rossz dolog lenne. Viszont ha valaki alapjáraton antiszociális és a kérdésből ítélve elég depressziós,nem biztos,hogy a könyvekbe és a tanulásba való menekülés a legjobb ötlet mert még úgy végzi mint egy gazdag,magányos és rosszindulatú öregember.

Az hogy magában tegyen rendet,nem rossz ötlet,csak egyedül rohadt nehéz véghezvinni és az emberek nem igazán szokták venni a fáradtságot,hogy segítsenek a másiknak benne.

2013. febr. 10. 17:02
 13/13 anonim válasza:
szerintem attól, hogy valakinek ilyen gondolatai vannak még nem antiszociális... (azt ne mondd, hogy tizenévesen Te nem gondoltál egyszer sem még csak hasonlót sem) és oké, hogy magában nem tudja megoldani de gondolom ezért írta ide a kérdését, hogy más- megértő, empatikus és segíteni akaró - emberek jó tanácsokkal lássák el. a támadás, harag főleg ebben a korban teljesen normális válasz a "bántásra". még meg kell tanulnia józan ésszel felülbírálnia saját hirtelen felindulásból megfogalmazódott döntéseit. Sajnos nem pofozhatja meg azt a lányt akkor sem ha az annyira szemét volt hogy megérdemelné, hiszen a racionális viselkedési modellünk nem igazán engedi ezt meg. De magában igenis megfogalmazhatja, esetleg a legjobb barátjának is elmondhatja h jajj, az a kapafogú kis szerencsétlen csaj mennyire nagyra van magával... ezt hívják "szelepelésnek" stressztréningeken is alkalmazzák - ha bajod van mondd el, beszéld ki vagy írd ki a gyakori kérdésekre... szerintem a legjobban tette h ide kiírta. remélem olvasta a mi kis civódásunkat és valamennyire segítségre és megnyugvásra lelt.
2013. febr. 11. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!