Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elegem van, hogy minden lány nyominak, rondának tart, akkor hogyan álljak bosszut rajtuk, ha úgysem lehetek már sosem boldog a külsőm miatt és a felszínes lányok hatalmas igényeinek sem tudok megfelelni?
jajj elnézést...az előttem szóló felnyitott a szemem! akkor tényleg nincs más, csak az önsajnálat!
viszont ha a tanulásnak mint kiderült semmi haszna, legalább próbáld meg megerősíteni magad- nem, nem arra gondolok, hogy menj le a kondiba, tömj magadba egy rakás szteroidot és víztől hólyaggá duzzadt majd grillre szolizott testeddel hódítsd a csajokat- inkább tegyél magadban rendet.
Legtöbben nem vagyunk világszépek mégis megtaláljuk a társunkat. Csak türelmesnek kell lenni.
Fiatal koromban én is sokszor éreztem magam bénának, csúnyának még olyan is volt, hogy sms-ben szakítottak velem mert még arra sem vette az illető a fáradtságot, hogy a szembe nézzen és úgy mondja meg, hogy tulajdonképpen sose tetszettem csak arra kellettem stb.
Az se jó ha áltatnak egy darabig...
Sz@r volt, átéltem és ma szentül hiszem h az akkor csak megerősített, szükségem volt rá, hogy érett, magabiztos felnőttként ma bárki elé kiálljak a véleményemmel, hogy ne bántson ha valaki mást gondol, ha visszaszól, támad vagy akár megaláz.
Nem sajnálkozok, visszaszólok ha kell és csakis a számomra fontos emberek véleményére adok.
Ha jól belegondolsz, tényleg olyan jók azok a lányok?
Megérik az önmarcangolást? Pfff...nem hiszem.
Fogadjunk hogy az egyiknek kócosak a fogai a másik kövér a harmadiknak meg nincs melle. (ha ezen jót röhögsz már megérte ide írnod és h válaszolgattunk)
28/L
Hé,nem azt mondom,hogy a tanulás vagy egy jól fizető munka rossz dolog lenne. Viszont ha valaki alapjáraton antiszociális és a kérdésből ítélve elég depressziós,nem biztos,hogy a könyvekbe és a tanulásba való menekülés a legjobb ötlet mert még úgy végzi mint egy gazdag,magányos és rosszindulatú öregember.
Az hogy magában tegyen rendet,nem rossz ötlet,csak egyedül rohadt nehéz véghezvinni és az emberek nem igazán szokták venni a fáradtságot,hogy segítsenek a másiknak benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!