Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire anyagiasak a nők?
Figyelt kérdés
Eddig én is kételkedtem benne, de ma hallottam egy döbbenetes beszélgetést, amikor egy buszon utaztam. Két barátnő beszélgetett, feltehetően a pasijaikról volt szó. Egyszerre csak arra figyeltem fel, hogy az egyik kérdezi a másiktól, "hogy bejön neked külsőre XY? Erre a másik azt válaszolta, hogy őszintén szólva nem, de ő az egyedüli pali az ismeretségi körömben, aki el tud tartani, van saját lakása, autója." Még mindig a hatása alatt vagyok ennek, ja és még mielőtt jönnétek ezzel, nem kisebbségiek voltak a lányok!
:D ha gazdag is lennék lenne annyi eszem ,hogy nem tartok el senkit főleg nem egy épp kéz láb embert.
A barátnőm, nem a gyerekem. De sok éretlen hülye p*csa nem tudja még magát se eltartani szülök nélkül, de még,ha pénze se van se tudja másra elb*szni csak bulira meg fogamzásgátlóra. Egy balek pasit könnyen át ejtenek az ilyenek , de egy normális magasról szarik az ilyenekre. 20/f
2013. jún. 23. 21:48
12/23 anonim válasza:
1! egyet értek
vannak ilyen és olyan nők is, de ne általánosítsunk N
2013. jún. 23. 21:48
13/23 anonim válasza:
Persze nem egyformák a nők, de azért én sok csini lányt láttam rusnya, de gazdag pasival lógni, viszont gazdag, rusnya nőket jóképű fiúkkal soha.
2013. jún. 23. 21:50
14/23 anonim válasza:
Még mindig nem látom értelmét a hasonló kérdéseknek. Nem vagyunk egyformák, ezért vannak anyagias nők és vannak, akiket nem izgat annyira. Persze mindenkinek fontos a pénz, már csak a számlák miatt is, de nem ez a párválasztásnál a fő szempont pl. nálam. Nem fogok hazudni, ha egy gazdag férfi megszeretne ismerni és még tetszik is az illető, az baromi nagy mák. :D Ha viszont egy csóró ember közeledne felém, és szintén vonzódnék hozzá, akkor őt sem utasítanám vissza csak, mert nem furikázza a seggem audiban. Nőj fel és ne általánosíts csak, mert ilyen példát is látsz az életben, hogy vannak anyagias ribik.
2013. jún. 23. 21:53
15/23 anonim válasza:
LOL :)
Egy szegény pasitól mit kapnának??? A centrifugát?
2013. jún. 23. 21:58
16/23 Amado atya válasza:
Nem, a szennyestartót. ;) :D
2013. jún. 23. 22:13
17/23 anonim válasza:
Minden nő anyagias, nincs kivétel. Még a női lapokban is, ha felsorolás van, hogy egy nőnek mi számít a kapcsolatban, az első helyen van az anyagi biztonság (értsd: lóvé, lóvé). Tehát a nők is beismerik.
2013. jún. 24. 17:20
18/23 anonim válasza:
Ugass már máshová, te féreg! Baromi unalmas az okoskodásod.
2013. jún. 24. 17:30
19/23 intrepid válasza:
#18 Gratulálok a cizellált stílusú megnyilvánulásodhoz. Jellemző stratégia, - ha elfogynak az érvek, - felemeljük a hangot. Ez a gazdáját minősíti.
2013. júl. 5. 20:01
20/23 anonim válasza:
Csak szeretnéd te, hogy elfogyjanak egyszer az érveim, de ezt az örömöt egészen biztos vagyok benne, hogy sem te, sem pedig az általam leszólt válaszoló nem fogja megkapni ebben az életben. :)
A másik pedig, hogy az aljas, sarkított, hazug, ostoba módon, minden egyes nőre kiterjesztett rágalmakra nem köteles senki érvelni (tudod, h-ülyékkel nem vitatkozunk, mert legyőznek a rutinnal), és minden joga megvan bármelyik nőket szimplán elküldeni melegebb éghajlatra.
Ameddig egy ember képes ilyen felszínes, arrogáns módon megnyilvánulni, addig várja szépen a legrosszabbat!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!