Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire anyagiasak a nők?
vannak anyagias nők,és vannak normálisak is
elismerem hogy páran csak a pénzt nézik,de nem kell mindent nőre így tekinteni
20N
Csupán a jövőjükre gondolnak! Hogy ha válni fognak akkor mennyi pénz tud kizsigerelni a férjétől. :)
Egy szegény pasitól mit kapnának??? A centrifugát?
Mindenki a jobb életre törekszik,sokan úgy hogy rátelepednek
a másikra és szívják.
Taktikák.
Egy ilyen tapasztalat miatt általánosságban beszélsz a nőkről? Hát gratula.
Én nemhogy nem örülnék különösebben, ha eltartanának, hanem ZAVARNA, mivel semmiképp sem akarok függni egy másik embertől, nem vagyok az a fajta, aki hajlandó lenne ilyen kiszolgáltatott helyzetbe kerülni.
Nyilván idősebb korosztály lehetett, nem pedig 17 éves p*csák.
Én sem külsőre válogatom meg a pasikat, hanem hogy milyen a gondolkodása és hogy milyen életet él.
pl. szóba nem állnék egy lusta, hanyag, ingyenélő, segélyen élő emberrel akármennyire nézhet ki jól. Pl. nem az anyja tartja el, stb....
Ha van valakinek saját élete, lakása, autója és munkája, az egy komoly, intelligens és elhivatott emberről mutatkozik meg.
nem azt mondom hogy ez az elsődleges szempont, de igen, számít. Az már más, hogy mennyire él nagy lábon. Hogy BMW-je vagy Ladája van, stb... az már nálam is mindegy. De elsősorban a belső, akármennyire is közhely...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!