Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor r*banc vagyok?
látatlanba azt mondanám, hogy a tanulmányi eredményeidben meg eléggé a sor végén lehetsz, és mindezt amit leírtál kompenzálásként csinálod, hogy valami miatt felfigyeljenek rád.
szóval szerintem nem vagy R, csak valaki aki szeretne valahogy kitűnni
Szerintem ribi vagy, de engem nem zavar...:)
Mondjuk azt a mellkirakós tolulásodat megnézném!
Véleményem szerint egy értelmes, intelligens nő nem pakolja a kirakatba azt, ami nem eladó. Kihívóan öltözködsz, szexuális üzenetet küldesz az öltözködéseddel boldognak, boldogtalannak, magamutogató vagy, kelleted magad..Háát...biztos irigykedhetsz azokra a lányokra, akiknek semmit sem kell kipakolni ahhoz hogy oda legyenek értük. ;)
21/l
háth....nem a feszes fenéktől vagy a nagy melltől lesz vki r*banc...itt inkább a fenékre tenném a hangsúlyt,mert azt ezért nem mutogatja senki meztelenül,míg a csöcsöd kirakhatod,hogy csak a bimbót takarod....(az is igaz,hogy vehetsz fel olyan pi**anacit amiből kilóg a segged,de akkor az utcán már nem lennél biztonságban.
na szóval,felesleges volt leírnod a hajszíned is,és a testi adottságaidat,mert semmi közük a r*banckodáshoz és a r*bancsághoz...
nem csak kissé... kihívó lány
a barátod ennek nem fog örülni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!