Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 100% hogy sosem lesz barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

100% hogy sosem lesz barátom ha rengeteg, elég csúnya pattanás utáni nyom van az arcomon? 15/L

Figyelt kérdés
Képet nem fogok küldeni senkinek.Elég mélyen van némelyik,meg elég csúnya.Tetszeni nem tetszettem még senkinek,suliban meg beszólnak hogy milyen undorító a pofám stb...Olyan nyomok hogy mindenki,kozmetikus is azt mondja hogy csak kozmetikus tudná eltüntetni,de erre nincs pénze a szüleimnek,semmilyen rokonomnak sem...Szóval változtatni nem tudok rajta,max megbékélni vele,de így sose lesz barátom? Őszinte véleményeket várok.

2013. jún. 17. 19:44
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
8.Próbálok nem csüggedni,meg önbizalmat szerezni,de nem nagyon megy...Köszi,a körömvirág krémet kipróbálom.
2013. jún. 17. 20:12
 12/18 A kérdező kommentje:
9.Korod,nemed? Amúgy beszélgethetünk,írj privit.
2013. jún. 17. 20:13
 13/18 anonim ***** válasza:
Nem a szerencsén múlik hanem csak rajtad, neki sem szerencséje volt csak megváltoztatta a hozzá állását és sikerrel járt. Ne romboljon semmit az önbizalmadon az hogy olyan az arcod amilyen.
2013. jún. 17. 20:17
 14/18 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kéne ilyen miatt aggódnod. Nem tehetsz róla, a génjeidben van, hogy sajnos sok pattanásod volt.

Élő példa: Van egy barátnőm szintén 15 éves és neki még most is tele van az arca, van amikor durván.. És mégis tapadnak rá a fiúk mert nagyon jó fej csajszi. :) Szóval nem hiszem, hogy akinek tetszel azt érdekelné bármennyire is a bőröd hibája.. :DD

2013. jún. 17. 20:18
 15/18 A kérdező kommentje:

13.Oké értem,így logikus mondjuk hogy a hozzáállásán is,vagyis főképp azon múlt...Megpróbálok így gondolkodni,vagyis inkább továbbra is próbálkozom,igyekszem így gondolkodni.

14.Majd kiderül idővel hogyan alakulnak nálam,az én életemben a dolgok...Köszi a választ.:)

2013. jún. 17. 20:27
 16/18 anonim ***** válasza:

Az alapozó nem jó. Csak kiszárítja a bőrt, és ha van pattanásod, akkor alatta is látszik.

A gyógyszer sem a legjobb megoldás.

Miért nem tesztek félre mindig kozmetikusra? Egyszer csak meglenne az a pénz és hidd el, megérné. Tényleg a kozmetikus a legjobb.

17/L

2013. jún. 17. 22:07
 17/18 anonim ***** válasza:
Az első komoly barátnőm sem volt egy szépségkirálynő, mindenki húzta a száját az ismerőseim közül, őt meg folyton bántották az ő ismerősei, mert nem menő ruhákban járt és szintén gondjai voltak a pattanásokkal. De ez főleg a neveltetéséből fakadt, hisz otthon már azért is azzal fenyegették, hogy intézetbe záratják, mert lemosható tetoválást mert tenni magára 16 évesen. Már régóta nem vagyunk együtt és ezer okot adott arra, hogy haragudjak rá, de persze máig szeretem, mint embert. Amit mondani akarok az az, hogy volt egy csodálatos kisugárzása, amit szerettem benne, és ami számomra megszépítette őt, én azt hiszem nagyon sok múlik azon, hogy aki közeledik feléd azt hogyan kezeled te is akár. Lesz barátod, ha felül tudsz emelkedni a külsőn és elfogadni, szeretni magad, mert azt helyetted más is képtelen megtenni, csak egy amolyan plusz lehet, hogy ő szépnek tekint, nem helyettesítheti azt, hogy te annak érezd magad.
2013. jún. 17. 22:41
 18/18 A kérdező kommentje:

16.Az alapozó tudom hogy nem a legjobb megoldás,egyébként pattanásom nincs,vagy nagyon ritkán,csak a nyomai,ezek többségét eltakarja az alapozó.Félretenni maximum én tudok majd ha dolgozom,mert anyámat annyira nem érdekli hogy elmúljanak,szóval nem tesz félre,csak ígérgeti,aztán azt mondja hogy de most erre kell,aztán meg arra stb és végül sosem tesz félre,meg mindig azt mondja hogy aki szeret így fogadjon el.A bátyámnak meg 2 max 3 ezer forinton kivül oda kell adnia anyámnak az egész fizetését,mert anyám azzal jön hogy kirakja(és képes is megtenni,tapasztalat)ha nem adja neki,a bátyám meg tervezi barátokkal a külön költözést,de még nem tudna hova menni.

17.Köszi a választ.Nem semmi szülei vannak annak a lánynak...Egyébként aranyos,és ritka a ti történetetek,legalábbis az én környetemben igen.

2013. jún. 18. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!