Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya szörtüsző gyulladás, ronda pattanás, intim helyen. Mit tegyek? SOS
leborotváltam a puncim,begyulladt rengeteg szörtüszőm,éslett egy randa pattanásom is,elég nagy. nem gennyes,nem is vér jön belőle,hanem átlátszó folyadék,kevés vér.
próbáltam kinyomni,de alig jön belőle valami,mégis nagy.
mit csináljak vele? rettentően zavar.
amugy kb 1-2 hét mulva megyek kozmetikushoz(még nem elég hosszu a szőr),legyantáztatom,majd ő elintézi a pattanást is? vagy nyomjam ki valahogy? hagyjam? mit tegyek?nagyon zavar:S
Lekented borotválás után valamivel?
Nekem aztán tényleg ultra érzékeny bőröm van, még egy sima vakarózástól is vörös lesz kis csíkokban, de már az első borotválás után sem lett semmilyen kiütésem rajta, csak nagyon viszketett, amíg visszanőtt a szőr. Most már amúgy az se, de én mindig bekentem aftershave-vel, úgy nincs gond.
A pattanást ha nyomogattad, akkor mindenképp kend le valami fertőtlenítő-szárító krémmel, különben csak jobban begyullad.
De szerintem a jövőben hagyd rá a kozmetikusra az ilyesmit.
köszi mindenkinek.
jöhetnek még tippek,de azthiszem,bekenem most valami fertőtlenítővel,1 hét mulva meg elmegyek kozmetikushoz,ő rendesen leszőrtelenít,és több ilyen problémám nem lesz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!