Szakértők! A pattanások okozta lelki dolgok, vagy a roaccutan tud nagyobb károkat okozni a szervezetben?
nem kis történeteket szeretnék hallani, hogy a "roaccutant egy ismerősöm is használta, és semmi baja ,rendbejött"..
hanem arra lennék kíváncsi, hogy akinek az egyikben másikban van tapasztalata, esetleg leírhatná, hogy mit érez így évek múltán
jelenleg abba a csoportba tartozik, aki utálja meglátni magát a képein, mert tisztába van vele, hogy mennyire csúnya a bőre 19 éves korához képest, de nem akarja még jobban rongálni a szervezetét roaccutannal
köszönöm!
Én mindig szégyelltem a bőröm, gátlásossá is váltam.
Csúnya volt maga a pattanásos időszakban is és csúnya most. A hegek. Hát igen jól láthatók, pedig már 47 éves vagyok.
Én beszedtem volna...
Kedves Kérdező!
Egykor nekem is pattanásos volt az arcom és a hátam nagyon durván, de a roaccutan nekem nem tett jót,mert miután abbahagytam a szedését visszajöttek. A roaccutan azért nem jó gyógyszer , mert túladagolja bőrbe a A-vitamint, viszont nem szűnteti meg a pattanások valódi okát, ami a szervezet felborult sav-bázis egyensúlya.
Ha meg szeretnél szabadulni a pattanásaidtól örökre, használj inkább Schüssler -sót, annak is a 9-es változatát. ez egy homeopátiás szer, mellékhatások nélkül, napi 4 tablettát kell belőle elfogyasztani. (helyezd a nyelved alá, majd miután feloldódott, nyeld le.) Gyógyszertárakban be tudod szerezni. az ára kb. 2500-3500 Ft. körül van.
Ha külsőleg is szeretnéd pusztítani a pattanásaidat, használj Akneroxid gélt, bőröd állapotának súlyosságától függően az 5-ös vagy 10-es változatot. (előbbi használható az arcon, míg utóbbi a háton és mellkason ajánlott.) Szintén gyógyszertárban tudod beszerezni, az ára 2000-3000 Ft, és sokáig elég, kb félévig. Arra vigyázz ezzel a krémmel hogy csak éjszakára használd, mert kicsit büdi, és figyelj arra is, hogy hajlamos kiszedni ez a kis kence a textilek színét, ezért éjszakánként aludj fehérben.
Továbbá ajánlom a hegek kezelésére, ha esetleg vannak Neked, hogy próbáld ki az ún. villanófényes kezeléseket. Ezt kozmetikusok és bőrgyógyászok is végzik, az ára 5000-10.000 Ft , de érdemes rá beruházni, saját tapasztalat.
Remélem tudtam segíteni, sok sikert kívánok a kezelésekhez:)
üdv.
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!