Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
100% hogy sosem lesz barátom ha rengeteg, elég csúnya pattanás utáni nyom van az arcomon? 15/L
nem 100%
vannak házi módszerek is, szerintem nem kell egyből gyógyszer
Elég fiatal vagy még ahhoz, hogy ennyire elkeseredett legyél. Kicsit több önbizalmat!
Egyébként ajánlanám a körömvirág krémet, nem drága. Mindennap vékony rétegben!
1.Például milyen házi módszerek?
2.Van ilyen alapozóm,de nem lehet örökké,mindenki előtt rajtam,de azért igaz,hogy több mint a semmi.
3.Lehet hogy igazad van,csakhogy erre kb senki szerint nem nagyon van más megoldás...egyébként alapvetően nem ilyen a hozzáállásom semmihez,változtattam már néhány dolgon az életemben,amire a környezetem nagyrésze,kevés kivétellel azt mondta hogy úgysem fogok tudni.
4.Egyelőre még csak inkább kérdés,bár lehet hogy kijelentésként is megállja majd a helyét előbb-utóbb...egyébként nem,nem gondolom.
5.Köszi,próbálok nem aggódni ezen,nem sok sikerrel.
6.Én sem vagyok felszínes,igaz,sok lány az,de úgyanúgy sok fiú is...
7.Én is tudom,hogy majd összespórolhatom rá,de az még pár év...Mindenesetre hátha lesz olyan szerencsém mint annak a lánynak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!