Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SP (éder krisztián) meleg?
Kérdezo,hogy ha
Lány vagy akkor:1 nagy budoss ri*anc vagy aki itt kockul gyakorikerdeseken+viseled azta nagy kukás szemuveget amelyet Katy Perry használt a legújabb videojában.
Fiu vagy akkor:szerintem,te vagy meleg,mert te kérdezel ilyesmit és igen Megmerem mondai SP rajongó vagyok és fiu és NEM MELEG VAGYOK ÉS O SEM!Ha meleg lenne lett volna barátnoje???
Na és ilyen konnyen megy nektek az SP ítélés?Na akkor énis tudok :)
Dogoljon meg a tetves cigá*y Fluorotok az új Lájkát dugját fol a se*getegbe,meg a mizut pics*n dugjátok fel.
Te nyalis kocsog,Erdélyi vagyok és gyorsan írtam,tudom te fa*zfej,hogy a budoss-et így kell írni:budos és azta-t így:azt a!
Szoval te is pont olyan vagy aminek te tartod SP-t !
buz*kám fekudj le és aludj egyet!
Magyar vagyok te-.-!
Csak te egy olyan,hulye kocsog állat vagy,hogy nem érted azt,hogy Erdélyben magyarok is laknak.
Na tessék te is egy IGAZI MAGYAR VAGY! Aki szídja az Erdélyi magyarokat!
ja és még hozzátenném hogy kedves replicator , egynémelyik cigány értelmesebb nálad. inkább örülnél neki hogy itt ez a szegény fiú erdélyből , beszél magyarul, holott romániába él. erről ő nem tehet!!
MAGYAR LEGNAGYOBB ELLENSÉGE A MAGYAR.
Utolsó,koszonom szépen :)
Egy 13,5 éves Fiú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!