Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SP (éder krisztián) meleg?
Dehogy meleg..hívjátok a volt barátnőjét..
230-89-92
lehet, hogy nem meleg, de külsőre úgy néz ki :P
én is hányok tőle >.< UTÁLOM SP-T!!!!!!!!
mért nehéz elfogadni, hogy sp tehetséges??????
MERT NEM AZ!!!!! :)
ebből nyilván leszűritek, hogy nagyon nem szívlelem azt a hülye fejét... ez a kis idióta már azzal bekerül a Fókuszba, hogy borotválkozik... Én is hívjam meg őket magamhoz, mert én meg gyantázok??? HURRÁ...
lehet lepontozni sp fanok (annyira "csípem" a srácot, hogy a "művésznevét" is kicsivel írom, mint szegény Nemecsek nevét)
18/L
Nem tehetséges? Mit tudsz te róla? Mert szerinted SP hívta a Fókuszt magához, inkább a Fókusz kereste fel őt, hogy valamivel szerepeljen benne a TV-be mivel mostanság elég felkapott. Mert te meg a gyantáddal lennél benne?! 18 éves létedre elég tájékozatlan vagy;)
Ja és klippet rendez, fotós, retusáló, előadó, és nem sok sikerrel táncolni is próbál.
Szerintem ezt hívják tehetségnek, és nem azt, hogy Lola meg BNF meg mittomén milyen emberek, kidobnak egy klippet amit megcsináltak neki...Sp magának rendezi a klippjeit, és maga írja hozzá a számokat.
Nehéz mi, te lecsúsztál már erről a tehetséges szerepről ugy látszik, ha irigy vagy:D!
hú, igazad van, nagyon irigy vagyok rá... mert én nem vagyok olyan "jó" pasi, mint ő, mert nem tudok olyan "jó" számokat írni mint ő, stb, stb...
amúgy én a helyében nem nagyon lennék büszke arra, hogy a saját dalaimat éneklem, mert az a pár ami a rádióban hallható, elég gyér...
bocsi, de ez a rideg valóság :)
Az tényleg gyér lehet, mert ugy tudom rádióban nem is játszák a számait:)
Most te az L/18as vagy, mert 86% mindkettőtőknek, de te pasi vagy:) És ezek szerint nem neked írtam az előzőt hanem a csajszinak:) Rád senki se mondta hogy IRIGY:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!