Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SP (éder krisztián) meleg?
DE azért mert vki csúnya egoista és bun*kó azért mért lenne meleg??Írta vki. Hogy nem lehet vele normálisan beszélgetni..ÉS ezért még bu*zi???
Sztema Kritóf [toom hogy buz*i]DE nagyon kedves élőbe és régebben a tw-be is az volt..
Tőlem sértegesse, aki akarja ezt a gyereket, nem ismerem, soha nem hallottam őt, ennél fogva nem is érdekel, de jó lenne, ha nem a melegeket aláznátok ezzel a homofób dumával. szól ez a kérdezőnek is. Mert ha hányik tőle, akkor gondolom a megjelenése a fő baja, ami - amennyire én láttam -, tényleg kicsit "olyan". De az önmagában miért baj? Engem nem zaklat fel egy lányosabb megjelenésű fiú/férfi, mert mindenki úgy fejezze ki önmagát, ahogy akarja.
Aki pedig rajongója, annak azt tudom mondani: ha szereted, akkor úgy is szeresd, hogy talán a fiúkat szereti. (nem mondom, hogy így van, ezért írom: talán) Ha a fiúkat szereti, ha a lányokat, esélyed nála ugyanannyi: egyenlő a 0-val. Szóval kár emiatt hisztirohamot kapni. Nekem is volt tinikoromban olyan kedvencem, akit leb*ziztak, de nem foglalkoztam vele. Ez a magánügye.
George Michaelt is mennyi nő imádja annak ellenére, hogy meleg. Ez nem kell, hogy kizáró ok legyen. Ne érezzétek sértésnek, ha ezt mondják rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!